Mies, tarkkaile mitä naisen sääret ja polvet kertovat!

Tiesitkö, että naisen sääret ja polvet kertovat myös hänen persoonallisuudestaan?

Vihdoin saamme kylmän ja lumisen talven jälkeen nauttia kuumasta kesähelteestä. Ilman lämmetessä vaatteet tyypillisesti vähenevät. Samalle esille ilmaantuu entistä enemmän paljasta pintaa. Tämä tietysti tarjoaa silmäniloa, mutta myös miehille oivan keinon saada selville naisen persoonallisuutta. Saksalaisen ihmistuntijan Hanns Kurthin mukaan naisten sääret ja polvet kun kertovat paljonkin naisen luonteesta.

Lyhyet sääret

Kurthin mukaan lyhytsäärisillä naisilla on paha taipumus sekoittaa tosiinsa omavaltaisuus ja luja tahto mutta myös jääräpäisyys ja tarmo. Lyhytsäärinen nainen voi olla jopa niin itsepäinen, ettei myönnä edes selviä virheitään.

Pyöreäpohkeiset sääret

Pyöreäpohkeisten naisten sanotaan olevan samalla joustavia ja hyökkäyshaluisia. Naisen luonne on ailahteleva. Samoin on hänen terveytensä laita. Terveyteen liittyvät häiriöt ovat kuitenkin harvemmin vakavia. Ruokahalussa ei ole moittimista, sillä tämä nainen rakastaa hyvää ruokaa.

Liian laihat sääret

Tikkumaiset sääret omaavalla naisella on luonteessa usein jotain vikaa. Tällainen nainen ei kykene normaalisti tulemaan toimeen kanssaihmisten kanssa. Terveys on suhteellisen hyvä, mutta naisella on kuitenkin jatkuvasti joitain pikkuvaivoja. Liian laihat sääret omaavan naisen tulisi ehdottomasti kiinnittää enemmän huomiota ravintoon. Samalla luonnekin voisi tulla paremmaksi.

Hyvin pitkät sääret

Pitkät sääret herättävät tunnetusti miesten kiinnostuksen. Tällainen nainen on hyvin kunnianhimoinen ja hänellä on paljon visioita, joita hän haluaa toteuttaa elämässään. Naisen on kuitenkin syytä kiinnittää huomiota terveyteensä, sillä menevä elämä vaatii myös rautaista kuntoa. Kurth suosittelee pitkäsääriselle naiselle kivennäissuoloja sisältävää ravintoa.

Paksut ja liian tukevat sääret

Mikäli naisen sääret ovat liian tukevat, on hän vallanhaluinen. Hän myös käsittelee hiukan karkeasti lähimpiä kanssaihmisiään, mutta hän ei silti ole pahanluonteinen. Naisen terveys on erinomainen, mutta jääkaapilla hän käy liian ahkeraan. Tästä syystä päivittäinen kaloritarve ylittyy reilusti, eli nainen on ruumiinrakenteeltaan pulska tai ainakin taipuvainen lihomiseen.

Pyöreät polvet

Tunteikkailla, naisellisilla ja erittäin suureen herkkyyteen taipuvaisilla naisilla on pyöreät polvet. Mikäli mies etsii kumppanikseen herkkää ja hellää naista, on hänen syytä etsiä sellaista pyöreäpolvisten naisten joukosta.

Terävät polvet

Mikäli naisen polvet näyttävät ylhäältä katsoen teräviltä, on nainen helposti kiihtyvä, hermostunut, hyökkäyshaluinen ja taipuvainen hysteerisiin kohtauksiin. Tällainen nainen on syytä jättää rauhaan, jos hän alkaa haastaa riitaa. Moista raivoamista kun ei kukaan mies kestä.

Leveät ja neliskulmaiset polvet

Leveät ja neliskulmaiset polvet ovat merkki naisen maskuliinisuudesta. Tällainen nainen haluaa olla jotain muutakin kuin vain yksi naapurin tytöistä. Hän on tottunut siihen, että elämässä saa sen mitä haluaa, jos vain viitsii nähdä vaivaa sen eteen. Monilla kuuluisilla naisurheilijoilla ja muutenkin julkisuudessa olevilla naisilla on tällaiset polvet.

Teksti: Kari Heusala

Lähde: Hanns Kurth Oikotie ihmistuntemukseen

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja