Mainos

Mies tarjosi kodittomalle lounaan viikoittain – sai kuulla koskettavan salaisuuden varattomuuden taustalla

Liikemies Greg Smithilta pyydetään kadulla usein rahaa. Koditon nainen Amy Joe ei kuitenkaan ikinä pyytänyt rahaa, vaan moikkasi ja hymyili.

Yhdysvaltalaismies halusi tutustua kodittomaan naiseen paremmin ja alkoi viedä häntä lounaalle. Eräällä lounaalla hän kuuli naiselta koskettavan salaisuuden, josta kirjoittaa Facebookissa.

– Joka tiistai Amy Joe ja minä käymme lounaalla yhdessä. Reilun puolen tunnin ajan pääsen kuulemaan, miten positiivinen hän on, vaikka hänellä ei oikeastaan ole mitään, Love What Matters -sivuston päivityksessä kerrotaan.

Jos päivitys ei näy, voit lukea sen täältä.

– Viime viikolla hän kertoi, ettei osaa lukea. Amy Joe ei polta, ei juo, eikä hänellä ole huumeongelmaa. Hänellä ei vain ikinä ole ollut ketään, joka voisi opettaa häntä lukemaan. Hän kertoi, miten vaikeaa on löytää töitä, kun ei osaa lukea.

– Hän kertoi minulle, että käyttää kaikki saamansa rahat kirjoihin, joista olisi apua. Hän ei käytä rahojaan edes ruokaan, vaan haluaa mieluummin opetella lukemaan, jotta voisi saada töitä.

– Nyt emme pelkästään käy lounaalla, vaan opetan häntä myös lukemaan. Lainaan kirjastosta yhden kirjan viikossa, luemme sitä yhdessä tiistaisin ja hän harjoittelee loppuviikon itse.

Mies kirjoittaa, että päivityksen tarkoituksena ei ole ylpeillä tai saada ketään tuntemaan sääliä. Smithin tarkoituksena on saada joku muukin henkilö auttamaan toista.

– Jonkun toisen auttaminen voi olla niinkin yksinkertaista kuin moikkaaminen ja hymyily, hän kirjoittaa.

Video: Suomalaislapset kertovat, mitä on ystävyys.

2:20

Lähde: Faith It

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.