Mainos

Mies rähjäsi imettävälle äidille tavaratalossa – henkilökunta ja asiakkaat riensivät tueksi

Imettävä nainen herkistyi saadessaan tukea hänen imetystään vastaan räyhänneen miehen taltuttamisessa.

Jessie Maher istui Target-tavaratalossa imettämässä vauvaansa, kun tästä närkästynyt miespuolinen asiakas tuli moittimaan häntä. Räyhäämisestä järkyttynyt Maher alkoi kuvaamaan tilannetta kännykällään. Videolle tallentuikin, kuinka Targetin henkilökunta ja asiakkaat riensivät imettävän äidin tueksi.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Maher kertoo Facebook-päivityksessään, että imetyksestä närkästynyt mies oli ennen kuvaamisen aloittamista sanonut muun muassa, että naisen toiminta oli ällöttävää ja kysynyt, eikö tämä voisi hoitaa hommaa jossain muualla.

Videolla kuuluu, kuinka järkyttynyt nainen kertoo tärisevänsä tilanteen johdosta. Hän kertoo myös, että mies on pyytänyt henkilökunnalta rahojensa palautusta jouduttuaan näkemään imetystä lähietäisyydeltä.

Parenting-sivuston mukaan Target-kaupan ohjeistuksessa henkilökunnalle sanotaan, että imetys kaupassa on sallittua. Ohjeistuksessa huomautetaan myös, että jos äidit tulevat kysymään, missä he voisivat imettää, ei vessaa tule tarjota vaihtoehdoksi. Eipä siis ihme, että henkilökunta oli tuoreen äidin puolella tässä kiistassa!

Lähde: Someecards

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.