Mies: Näin vältät nolot hetket sängyssä uuden rakastajan kanssa!

Uudessa suhteessa seksin jälkeiset hetket ovat täynnä polttelevia kysymyksiä ja mietintää, mitä tapahtuu seuraavaksi. Ehkä ette tunne vielä toisianne tarpeeksi hyvin, etkä osaa lukea vielä naisen elekieltä. Askmen.com listasi vinkit, joiden avulla voi välttää noloimmat törmäykset ja karikot intiimin hetken jälkeen.

1. Älä ala heti tenttaamaan naista. Se on pahin moka! Älä kysy, saiko hän. Se saa naisen tuntemaan, ettet tunne häntä ollenkaan etkä tajua hänestä mitään. Nainen haluaa kokea yhteyttä seksuaalisesti, henkisesti ja tunnetasolla.

2. Älä pyytele anteeksi seksin jälkeen! Ole itsevarma, äläkä pahoittele suoritustasi. Nainen luulee, että oletat olevasi huono sängyssä, etkä osaa tyydyttää häntä.

3. Pidätkö hänestä todella? Vai onko tämä pelkkä satunnainen seksisutina? Tee aikeesi naiselle selväksi ennen kuin hyppäätte sänkyyn. Jos todella pidät hänestä: rentoudu! Seksi vain paranee suhteen myötä. Mikäli kyseessä oli yhden yön juttu, älä ole tyly. Kerro, että nautit yhteisestä hetkestä. Vietä aikaa hänen kanssaan, älä karkaa 10 minuuttia seksin jälkeen ovesta, ellei hän pyydä sinua lähtemään.

4. Jälkianalyysien aika on vasta seuraavilla treffeillä tai seuraavana päivänä. Kerro hänelle aamulla, kuinka mahtava yö oli ja kuinka haluat tehdä hänet onnelliseksi. Kysy, mistä hän pitää ja nauttii. Nämä asiat kannattaa puida vasta seuraavana päivänä, kun olette ehtineet pohdiskella niitä paremmin.

5. Ota asiaksesi puhua seksistä ja pidä välit avoimena. Luo ilmapiiri, jossa molempien on helppo puhua toiveistaan. Kuuntele häntä ja ota ohjeita avoimesti vastaan. Rohkaise naista puhumaan. Kommunikaatio on paras tapa välttää nolot hetket, ja ajoitus on kaiken a ja o.

MTV3/Helmi

Lähde: Askmen.com

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja