Mainos

Älä tee näitä seksimokia ekalla kerralla

Ensimmäinen seksikerta uuden miehen kanssa on aina jännittävää. Seksi tuo suhteeseen intiimiyttä, mutta myös haavoittuvuutta. Ensimmäisellä seksikerralla annat miehelle vihjeen, mitä on mahdollisesti luvassa. Yritä välttää näitä viittä seksimokaa, kun hyppäätte sänkyyn ensimmäistä kertaa.

1. Aikuisviihdenäyttelijän saappaissa

Haluat luonnollisesti tehdä vaikutuksen häneen, mutta jotain kannattaa jättää alkuun myös mielikuvituksen varaan. Todennäköisesti ette tunne vielä kovin hyvin, kun harrastatte seksiä ensimmäistä kertaa. Älä siis ensimmäisellä kerralla tuo esiin kaikkea: mahdollisia fetissejäsi, outoja asuja, roolipelejä tai supererikoisia aikuisviihdemaailmasta ammennettuja asentoja. Keskity alkuun itse asiaan ja tuo lisämausteet mukaan myöhemmin, askel kerrallaan.

2. Älä unohda ehkäisyä

Harrastaessasi miehen kanssa ensimmäistä kertaa seksiä et todennäköisesti tiedä kovin paljon hänen aikaisemmasta seksielämästään. Älä unohda kondomia, vaikka käyttäisitkin lisäksi hormonaalista ehkäisyä!

3. Ujostelu seuraavana päivänä

Seksin harrastamisessa ei ole mitään noloa tai hävettävää. Ei ole siis mitään syytä käyttäytyä häpeillen seuraavana päivänä. Toki aamu ensimmäisen yhdessä vietetyn yön jälkeen voi tuntua hiukan oudolta, mutta tee parhaasi ollaksesi yhtä itsevarma kuin edellisenä päivänä. Älä ujostele hänen pussaamistaan tai vitsailua. Älä myöskään ole peittele vartaloasi noussestasi sängystä (hänhän näki kaiken jo edellisenä yönä!). Älä anna hänelle aihetta ajatella, että asiat olisivat muuttuneet tavalla tai toisella oudoiksi sen jälkeen, kun harrastitte seksiä.

4. Älä jää jumittamaan

Ensimmäinen seksikerta tuo todennäköisesti molemmille teille erilaisia tunteita pintaan. Tunteet saattavat aiheuttaa sen, että haluaisit roikkua miehessä kiinni koko päivän. Älä kuitenkaan ole liian lähenteleväinen. Jos olette hänen kotonaan, vietä hänen kanssaan jonkun verran aikaa aamulla, mutta älä jää koko päiväksi, erityisesti silloin, jos mies näyttää käynnistelevän päiväänsä.

5. Kiukustuminen, jos mies ei soita heti seuraavana päivänä

Pelit ovat tylsiä, mutta monet miehet eivät soita heti naisen perään, koska eivät halua vaikuttaa liian epätoivoisilta. Jollet tavallisesti puhu hänen kanssaan joka päivä, ei ole syytä ajatella, ettei hän soita sinulle, koska harrastitte seksiä. Jos hänestä ei kuulu viikkoon tai kahteen, kyseessä onkin sitten aivan eri juttu.

Lähde: Bettyconfidental.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.