Mies, näin sinusta tulee mahtava rakastaja

Seksissäkin ensivaikutelma on tärkein. Usean tunnin esileikin ja mahtavien suutelutaitojen ansiosta nainen ei voi vastustaa sinua!

Askmen.com listasi seksivinkkejä heteromiehille. Opettele nämä, ja naisesi on taatusti tyytyväinen!

Ensivaikutelma

Ensivaikutelma on treffeillä, työnhaussa ja kaikenlaisissa tapaamisissa se tärkein. Myös seksissä ensivaikutelma jää taatusti mieleen. Jos nainen ei nauti seksistä, miksi hän haluaisi harrastaa sitä kanssasi lisää? Varmista siis, että ensikohtaamisenne on miellyttävä ja rento. Keskustelkaa asiasta etukäteen – näin tiedät, mistä hän nauttii, ja voit toimia häntä taatusti miellyttävällä tavalla.

Ole valmis toimintaan

Naiset rakastavat hyväntuoksuisia miehiä. Käy siis suihkussa ennen treffejä! Jos olet koskaan käynyt naisen kylpyhuoneessa, tiedät, millaisen määrän purkkeja ja voiteita me neidot omistamme. Läträämme näillä aineilla, jotta näyttäisimme ja tuoksuisimme ihanilta. Tee siis osasi! Miesten deodorantit on tehty tuoksumaan hyviltä naisten mielestä, joten sipaise dödöä kainaloosi ja partavettä leuallesi kohtuudella.

Onko myös asuntosi valmis?

Varsinkin ensimmäisellä seksikerrallanne pariskuntana haluatte varmasti nauttia toisistanne jonkin aikaa. Kenties hän jää jopa yöksi! Jos siis olette tulossa luoksesi jatkoille, vie irtovaatteet piiloon pyykkikoriin ja pyyhkäise murut kahvipöydältä. Jos ette ole tulossa luoksesi, voit ottaa rennosti.

Valitse hyvää musiikkia

Musiikki luo illalle tunnelmaa ja tempoa. Valitettavasti kuumista tulkinnoistaan tunnetun BarryWhiten samettinen ääni paljastaa seksiaikeesi heti.

Valitse harvinaista musiikkia, jota hän ei tunnista. Instrumentaalimusiikki on suositeltavaa, koska kumpikaan teistä ei halua kuulla omituisia, asiaan liittymättömiä lyriikoita kesken intohimoisen hetken.

Suutele!

Moni nainen päättelee miehen suutelukykyjen perusteella, onko mies kiinnostuksen arvoinen. Ajattele suudelmaa myyntipuheena: haluat hänen ensin kiinnostuvan, jäävän koukkuun ja lopulta ostavan tuotteesi.

Suutele pehmeästi, äläkä työnnä kieltäsi hänen suuhunsa heti aluksi. Rentouta huulesi, jotta suudelmasta tulee pehmeä.

Esileikin salat

Esileikiksi ei lasketa sitä, että riisut hänet ja käyt sitten "asiaan". Hyvä rakastaja tietää, että esileikki alkaa jo tuntikausia ennen varsinaista aktia. Flirttaile ravintolassa, vedä hänet lähellesi elokuvajonossa… Ole kärsivällinen ja käytä aikaa.

Kun pääsette riisumisvaiheeseen, suorita sekin hitaasti. Mitä kauemmin odotat, sitä enemmän nainen kaipaa kosketustasi.

Koskettelun alku

Älä kosketa häntä intiimialueelta ennen kuin hän on valmis. Esileikkiä voi jatkaa loputtomiin, joten sinulla ei todellakaan ole kiirettä "sinne". Kun olet valmis koskettamaan häntä, varmista, että kätesi ovat puhtaat ja kyntesi lyhyet.

Suullisen hyväilyn salat

Jos nainen nauttii suuseksistä, voitte harrastaa sitä ennen varsinaista yhdyntää. Voit käyttää apuna maustettua liukastusvoidetta. Älä käytä hampaitasi tai puhalla!

Käytä kieltäsi runsaasti. Voit myös hyväillä naisen häpyhuulia tai imeskellä niitä. Moni mies ei tee sitä, joten hän yllättyy taatusti positiivisesti!

Muista orgasmi – ainakin joskus

Vaikka hekuman huipulle pääseminen ei olekaan seksin pääasia, on epäreilua, että vain toinen teistä saavuttaa orgasmin seksikerta toisensa jälkeen. Naisen ei tarvitse saada orgasmia yhdynnän aikana, ja joillekin se ei ole edes mahdollista. Hoida homma loppuun käsin tai suulla hyväilemällä.

Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja