Mies menetti suuren osan peniksestään lihansyöjäbakteerin vuoksi: "Koen olevani vähemmän mies kuin ennen"

1:40

Andrew Lane sai leikkauksen seurauksena superbakteerin. Se vei hänen peniksensä. 

Video: Mies sai lemmikkikoiralta vakavan infektion, jonka vuoksi hän menetti molemmat jalkansa.

Syöpää sairastanut Andrew Lane sai jättikorvaukset kärsimyksistään. Lane, 63, joutui syövän vuoksi rutiinileikkaukseen, joka ei kuitenkaan sujunut aivan rutiinien mukaan – Lane sai leikkauksen seurauksena niin sanotun lihansyöjäbakteerin, kertoo Guardian.

Bakteerin vuoksi Lane menetti suuren osan peniksestään.

Lanelle jäi hieman yli kolmesenttinen penis

Lanen eturauhanen oli poistettu leikkauksessa, jonka aikana hänen suolistoonsa tuli pistohaava. Lanen lakimiehen mukaan ongelma huomattiin vasta päivien kuluttua.

Lane kiidätettiin leikkaussaliin, mutta vauriot olivat jo niin vakavat, että suuri osa hänen peniksestään täytyi poistaa. Lanelle jäi vain hieman yli kolmesenttinen penis.

"He ovat myöntäneet virheensä, mutten ole saanut anteeksipyyntöä"

Tapaus sattui vuonna 2013, ja asian sovitteleminen kesti kauan. Lopulta sairaala kuitenkin maksoi Lanelle korvauksia. Tarkkaa summaa ei ole kerrottu, mutta summaa kuvataan "kuusinumeroiseksi".

– He ovat myöntäneet virheensä, mutten ole saanut anteeksipyyntöä, ja sitä, että kuvaus vain pari päivää aiemmin olisi voinut estää tämän kaiken, on ollut vaikea hyväksyä, Lane sanoo.

– Asiaa on hyvitetty minulle, mutten koskaan saa terveyttäni takaisin ja haluan muiden ihmisten tietävän, miten vaarallinen lihansyöjäbakteeri voi olla. Jos koet, että et saa oikeanlaista hoitoa, sinun täytyy puhua suoraan.

Ei voi enää harrastaa seksiä

Aiemmin urheilullinen Lane ei omien sanojensa mukaan kestä katsoa itseään peilistä tapahtuneen vuoksi. Hänellä on tyrä, hän ei voi enää harrastaa seksiä ja kärsii myös pidätysongelmista.

– Tiedän, että (vaimo) Sue rakastaa minua edelleen, mutta koen olevani vähemmän mies kuin ennen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja