Mies jakoi seksistisen kuvan somessa – raivostunut äiti laittoi poikansa kuriin

Miehen jakama kuva ei uponnut tiukimpaan yleisön jäseneen – omaan äitiin.

Meninist-sivuston jakamassa kuvassa kerrotaan, mitä asioita mieheltä ja naiselta vaaditaan viehätysvoiman takaamiseksi. Siinä missä mieheltä vaaditaan muun muassa lihaksia, kunnon työpaikkaa, varakkuutta, siisteyttä, itsevarmuutta ja hyvää tukkaa, naiselta vaaditaan vain yhtä asiaa: "Älä ole liian lihava".

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Meninist-sivustolla julkaisu kenties upposi yleisöönsä, mutta kun eräs mies jakoi kuvan Facebook-tilillään, hän ei ottanut huomioon äitiään.

"Oletko niin itsekäs ja heikko, että uskot tätä roskaa?

Twitter-käyttäjä Ghoulia kävi läpi Facebookin uutisvirtaansa törmätessään keskusteluun äidin ja pojan välillä. Nyt jo poistettujen twiittien kautta Ghoulia jakoi äidin tylytyksen muillekin.

kuvakaappaus (1)
Kuvakaappaus jo poistetuista twiiteistä. Äiti pisti tuulemaan!

Näin äiti poikaansa tylytti:

"Olen niin vihainen sinulle nyt. Poista tämä. Tästä kyllä keskustellaan. Luuletko, että tämä on totta? Oletko niin itsekäs ja heikko, että uskot tätä roskaa?"

"Näillä standardeilla, poika, minä olen sitten epäviehättävä enkä tee yhtään hemmetin asiaa puolestasi. Ja sinulla ja minulla on lounastreffit, hitto vie."

"En huolehtisi muiden tyttöjen vastauksesta tässä kohtaa. Minun (vastaukseni) pitäisi valaista tarpeeksi. Ja minulla on tästä kuvakaappaus tulevaisuuden nautinnollisia katselukertoja varten ja tulevaisuuden oppimisvälineeksi."

"Olen niin iloinen, että otin tästä kuvakaappauksen, jotta voin näyttää sen jokaiselle tytölle, jota yrität tuoda näytille. Hääpäivänäsi... Tämä... tämä otetaan esille AINA."

"Olen varma, että tuleva raskaana oleva vaimosi tuntee rakkautesi. Rakkautesi, kun teet hänestä epäviehättävän raskauden välityksellä. Idiootti. Avoinna oleva suu antaa p**kan valua ulos. Kenen tahansa, joka tykkäsi tästä, pitäisi olla tykkäämättä hyvin nopeasti. Miltä tuntuu olla sinkku ainiaan, koska olet mäntti?"

"Ai, et pidä siitä, että "spämmään" seinääsi? Älä julkaise hevosenp**kaa ja kutsu minua epäviehättäväksi! Ihan kun en puolustaisi itseäni!"

"Peräsuolilääkärisi soitti. Hän löysi pääsi."

Äiti–poika, 1–0.

Video: Mistä äiti hermostuu? Suomalaislapset kertovat.

Lähde: Mic.com

Lue myös:

    Uusimmat