Mies alkoi striimata elämäänsä netissä ja tienaa nyt enemmän kuin töissään

Teknologiasivusto The Verge kertoo Brooklynissä asuvasta miehestä, joka alkoi ansaita rahaa striimamalla elämäänsä nettiin.

Tayser Abuhamhed työskentelee pienen kioskin kassalla Brooklynissä.

Viime kesänä hän sai päähänpiston ja asetti kännykkänsä kassakoneen viereen ja alkoi tehdä livelähetystä tavallisesta päivästään YouNow-palvelussa Mr.Cashier -nimimerkillä.

Abuhamhed kertoo pitäneensä tilannetta ensin omituisena, mutta rentoutuneensa myöhemmin.

-Aloin puhua kaikenlaista, kerroin vitsejä ja nauroin niille. Aloin käyttäytyä niin kuin ihmiset olisivat katselemassa minua ja silloin katsojat ilmaantuivat, hän toteaa.

Abuhamhed heitteli kaupan asiakkaille letkautuksia ja vitsaili heidän kanssaan. Sitten hän alkoi kutsua nettifanejaan syvemmälle elämäänsä ja ryhtyi tekemään lähetyksiä asunnostaan, serkkunsa häistä, autoa ajaessaan ja parturissa käydessään.

Muutaman tunnin päivittäinen lähetysaika alkoi paisua kahdeksaan tuntiin, mutta samalla myös hänen puhelinlaskunsa alkoivat kasvaa. Abuhamhed kirjoitti YouNowille kirjeen, jonka jälkeen striimauspalvelu laittoi hänet yhteistyöohjelmaan. Tämä mahdollisti rahan ansaitsemisen striimien tekemisellä

-Alkuun sain rahaa niin, että se kattoi puhelinlaskuni. Nyt ansaitsen joka kuukausi enemmän, kuin mitä saan kaupassa työskentelystä, hän kertoo.

Hän on muutamaan otteeseen tehnyt lähetyksen jopa nukkuessaan makuuhuoneessaan.

- Fanit ovat pyytäneet niin, he haluavat nähdä kaiken mitä teet.

Ja näin todellakin vaikuttaa olevan, sillä tätäkin juttua kirjoitettaessa Mr.Cashier -YouNow-tilillä on useita kommentteja, joissa Abuhahmedia pyydetään aloittamaan taas live-lähetyksensä. 

Lue myös:

    Uusimmat