Mainos

Mieletön testi: Pikkurillisi paljastaa todellisen luonteesi

Jokaisen pikkurilli on hieman eripituinen ja -muotoinen. Kokeile leikkimielistä testiä, ja selvitä, mitä pikkurillisi kertoo sinusta.

Pikkurillin tulkinta on lähtöisin Etelä-Koreasta, jossa uskotaan, että pikkurillin pituus paljastaa paljon ihmisen persoonasta.

Näin tulkitset pikkurillisi pituutta ja muotoa:

1. Lyhyt pikkurilli

Jos pikkurillisi jää lyhemmälle kuin nimettömän ylin nivel, on pikkurillisi lyhyt. Tällaiset ihmiset ovat tulkinnan mukaan varautuneita ja ujoja tavatessaan uusia ihmisiä. He ovat kuitenkin myös ystävällisiä, huomaavaisia ja sydämellisiä. He myös rakentavat suuria pilvilinnoja, mutta ovat yleensä arkoja toteuttamaan haaveitaan. Jos he kuitenkin päättävät toteuttaa unelmansa, he päätyvät yleensä saamaan mitä haluavat.

2. Normaalin pituinen pikkurilli

Jos pikkurillisi on samalla tasolla kuin nimettömän ylin nivel, on pikkurillisi normaalin pituinen. He ovat ajatusmaailmaltaan kypsiä ja tasapainoisia. Heitä on vaikeaa häiritä, joten he saattavat vaikuttaa kylmiltä ja etäisiltä. He paljastavat lämpimän ja ystävällisen puolensa vain lähimmäisilleen.

3. Pitkä pikkurilli

Jos pikkurillisi yltää pidemmälle kuin nimettömän ylin nivel, on pikkurillisi pitkä. He ovat innostuneita, intohimoisia, charmantteja ja karismaattisia. He hakevat jatkuvasti huomiota ja muut ihmiset yleensä viihtyvät heidän lähellään. Tällaiset ihmiset ovat yleensä lahjakkaita, mutta joutuvat tekemään töitä todistaakseen taitonsa.

4. Saman pituinen kuin nimetön sormi

Ihmiset, joiden pikkurilli on saman pituinen kuin nimetön sormi, ovat kunnianhimoisia ja avarakatseisia. He haluavat itselleen valtaa. Usein he ovatkin johtajia, julkkiksia tai poliitikkoja.

5. Alhaalta lähtevä pikkurilli

Jos pikkurilli lähtee alempaa kuin muut sormet, kertoo se kunnianhimosta. Tällaiset ihmiset myös haaveilevat paljon. Heidän haaveilunsa tosin usein jää vain haaveiluksi: tällaiset ihmiset harvemmin ryhtyvät sanoista tekoihin.

6. Pikkurillin pää on kulmikas

Ihmiset, joiden pikkurillin pää on tasainen, ovat vilpittömiä, itsevarmoja ja hyviä johtajia. He ovat tavallisesti rehellisiä, mikä on heille sekä heikkous että vahvuus. Tämän piirteen vuoksi heidän voi olla vaikeaa tulla toimeen luonteeltaan herkkien ihmisten kanssa.

7. Pikkurillin pää on kapeneva

Tällaiset ihmiset ovat hyviä puhumaan ja täten loistavia esiintyjiä. He ovat yleensä kaunopuheisia ja oikein hyviä kirjoittajia. Heille on helppoa oppia uusia kieliä, ja heistä tulee hyviä diplomaatteja. Heille mikään ongelma ei ole mahdoton ratkaista.

8. Pikkurilli on kaartuva

Pikkurilli, joka kaartuu kohti muita sormia, on kaareva. Tällaisen pikkurillin omaavat ihmiset vihaavat konflikteja ja välttelevät yhteenottoja. He ovat hyviä ratkomaan kiistoja.

Video: Katso myös ovela kikka kertotaulun laskemiseen sormin!

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.