Mainos

Miehellä vain päiviä elinaikaa – unelmien häät järjestyivät viime hetkellä

Rakastunut pariskunta ei suostunut luopumaan unelmastaan, vaikka vakava sairaus olikin tulla heidän väliinsä. Pariskunta sai toisensa juuri viime hetkellä. 

Ray Kershaw, 63, ja Tracy Brooks, 45, suunnittelivat menevänsä naimisiin Kanarialla ensi vuoden puolella, mutta heidän suunnitelmiinsa tuli muutos, kun Rayn terveydentila alkoi yhtäkkiä heiketä. Maaliskuussa miehen diagnosoitiin sairastavan syöpää, joka oli edennyt jo terminaalivaiheeseen. Mitään ei ollut enää tehtävissä. 

Kiitos hyväsydämisten ihmisten, pariskunta pääsi kuin pääsisikin naimisiin, vaikka hääpaikka vaihtuikin merenrannasta sairaalaan.

Viimeiset elintunnit täynnä rakkautta

Hyväntekeväisyysjärjestö Gift of a Weddingin avulla järjestetyt häät oli alun perin tarkoitus pitää kesäkuun toinen päivä, mutta Rayn kunnon heikentyessä häät päätettiin järjestää niin pian kuin mahdollista. Vuorokauden varoitusajalla paikalle järjestettiin kukat, hääpuvut, kakku ja kaikki muu, mistä morsian ja sulhanen olivat haaveilleet. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pariskunta sanoi toisilleen tahdon koskettavassa seremoniassa läheisten ystävien, perheen ja hoitohenkilökunnan läsnäollessa. Pariskunta ei olisi voinut olla onnellisempi saadessaan vihdoin toisensa, vaikka heidän yhteinen aika onkin käymässä vähiin. 

Vaikka miehellä uskotaankin olevan elinaikaa ainoastaan muutama päivä, näiden päivien voidaan sanoa olevan täynnä ylitsepursuavaa rakkautta. 

Huomenta Suomessa keskusteltiin, mistä rakkaus oikein kumpuaa. 

10:00

Lähteet: Dailymail, Metro 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.