F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Mick Schumacherin F1-loikassa piilee suurta viisautta – "Paine olisi ollut valtava"

7:00
Mick Schumacherille F1-sopimus, Lewis Hamiltonille korvaaja – C Moren asiantuntija Ossi Oikarinen kommentoi uusia käänteitä.

Haas-talli on Mick Schumacherille oiva ponnistuslauta kohti huippumenestystä F1-sarjassa, C Moren asiantuntija Ossi Oikarinen näkee. 

21-vuotias saksalaiskuski, F1-legenda Michael Schumacherin poika, hyppää sarjaporrasta ylemmäs tämän kauden jälkeen. Mick Schumacher johtaa F2-luokkaa ennen finaaliviikonloppua ja on suurin suosikki nappaamaan tittelin. Alla on jo F3-sarjan ykkösija vuodelta 2018. 

Ferrarin akatemiaan kuuluva Schumacher on tehnyt vakuuttavaa nousua kohti moottoriurheilun huippua. Ja nyt hän pääsee kuninkuusluokkaan tiivistä yhteistyötä Ferrarin kanssa tekevässä Haas-tallissa. 

– Schumacherille tämä on erittäin hyvä paikka kasvaa, koska Haasilla ei ole sitä painetta kuin esimerkiksi Ferrarilla olisi. Jos Schumacher olisi mennyt Ferrarille suoraan, siellä paine suoriutua olisi ollut valtava. Haas on hyvä paikka oppia, antaa näyttöjä ja katsoa miten siitä voi mennä eteenpäin. 

Onko Schumacher-nimi Mickille painolasti vai etu? Oikarinen kommentoi Mick Schumacherin F1-sopimusta ja myös George Russellin siirtymistä Lewis Hamiltonin Mercedes-korvaajaksi lisää pääkuvan videolla. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja