Michael Schumacherin vaimo avasi maailmanmestarin tilaa harvinaisessa kirjeessä: ” Michael on taistelija, eikä anna periksi”

Vakavaan lasketteluonnettomuuteen viisi vuotta sitten joutuneen seitsenkertaisen Formula 1-maailmanmestarin Michael Schumacherin tilasta on kuulunut vähän tietoja. Saksalainen lehti Bunte kuitenkin kertoi keskiviikkona rouva Schumacherin antaneen lyhyen kommentin aiheesta.

Pääkuvan videolla F1:n Meksikon GP.n viimeinen kierros ja Lewis Hamiltonin maailmanmestaruuden varmistuminen.

Bunten mukaan Hampurista kotoisin oleva laulaja Sascha Herchenbachin teki  Schumacherille omistetun kappaleen. ”Schumin” laulu on nimeltään Born to Fight eli suomennettuna Syntynyt taistelemaan.

Herchenbach lähetti tekemänsä kappaleen cd-levyllä formulatähden vaimolle Corinna Schumacherille. Laulaja hämmästyi, kun vaimo vastasi kirjeellä.

– En uskonut saavani vastusta. Kun vastaus tuli, olin suunniltani ilosta. Kirje oli kirjoitettu käsin perheen nimikkopaperille ja Corinna oli allekirjoittanut sen. Hän kirjoitti kiittävänsä lahjasta, sillä se auttaa ja häntä ja koko perhettä selviämään vaikeiden aikojen yli.

Corinna Schumacher ei ole juurikaan kommentoinut miehensä tämänhetkistä kuntoa. Maailmanmestarin tilanteesta tiedetään vain se, että häntä hoidetaan Sveitsissä kotiin rakennetulla klinikalla.

– Me kaikki tiedämme, että Michael on taistelija, eikä anna periksi, Corinna Schumacher kirjoitti Bunte-lehden mukaan.

Schumacherien poika, 19-vuotias Mick voitti hiljattain Formula 3:n euromestaruuden. 21-vuotias tytär Gina-Maria puolestaan kilpailee ratsastuksessa.

Lue myös:

    Uusimmat