Michael Jacksonin ystävä Mike Tyson kohudokumentista: "En olisi antanut lapseni hengata hänen kanssaan ilman valvontaa"

Michael Jacksonin osuus Simpsonit-sarjassa poistettiin 0:51
Simpsonit-sarja poisti Michael Jacksonin ääninäyttelyosuuden Leaving Neverland -dokumentin nostaman kohun jälkeen.

Nyrkkeilylegenda Mike Tyson toteaa rakastaneensa ystäväänsä Michael Jacksonia, mutta ei olisi päästänyt omaa lastaan valvomatta Jacksonin seuraan.

Entinen ammattinyrkkeilijä Mike Tyson, 52, vieraili näyttelijä Michael Rapaportin I am Rapaport -podcastissa. Jakso julkaistaan myöhemmin tänä keväänä.

TMZ uutisoi Tysonin kommentoivan Rapaportin podcastissa Leaving Neverland -kohudokumenttia. Dokumentissa Wade Robson ja James Safechuck väittävät joutuneensa lapsuudessaan vuonna 2009 kuolleen laulaja Michael Jacksonin seksuaalisesti hyväksikäyttämiksi.

Mike Tyson oli Michael Jacksonin ystävä ja vieraili tämän Neverland-kotitilalla useita kertoja. Tyson sanoo Rapaportin podcastissa, että hyväksikäyttötapauksissa suuri osa syystä on lasten vanhemmissa.

– Vanhemmilla on oltava oma vastuunsa tuosta paskasta. Mietin tilannetta, jossa Michael on sanonut lapsille, että "jos kukaan kuulee tästä, joudumme molemmat vankilaan ikuisiksi ajoiksi". Se on todella karmivaa, Tyson sanoo.

– Minulla on kahdeksanvuotias lapsi. En antaisi hänen hengata Michaelin kanssa. En antaisi hänen mennä Michaelin kotiin. Rakastan Michaelia. Tiedät kyllä mitä tarkoitan. Michaelilla on tällainen maine.

Tysonin mukaan mitä ikinä Robsonille ja Safechuckille tapahtui lapsina, on väärin. Hän kuitenkin moittii heitä siitä, että he lähtivät mukaan Leaving Neverland -dokumenttiin.

– Sekin on väärin, että he astuvat tällä tavalla julkisuuteen asian kanssa. Ei voi välttyä ajatukselta, että he tekivät niin rahan takia.

Michael Jacksonin lähipiiri on tyrmännyt HBO-kanavan esittämän dokumentin sisällön ja syyttää Robsonia ja Safechuckia valehtelijoiksi.

Lue myös:

    Uusimmat