Mainos

Miia pääsi toteuttamaan oman Tanssii Tähtien Kanssa -unelmansa: ”Tiesin, ettei tämä mikään helppo juttu tule olemaan”

4:19

Tanssii Tähtien Kanssa innostaa suomalaisia tanssin hurmaan. Näin kävi myös Miialle, joka voitti Fennian yleisökilpailun myötä ikioman tanssikokemuksen opettajansa Anssi Heikkilän viemänä.

Rakastettu suosikkiohjelma Tanssii Tähtien Kanssa on tarjonnut ennätyspitkän syksyn myötä unohtumattomia hetkiä upeiden ja rohkeiden tähtitanssijoiden kanssa. Ohjelman pääyhteistyökumppani Fennia etsi tänä syksynä erilaisia unelmia, jotka ovat vielä toteutumatta. Yhdelle rohkealle unelmoijalle oli luvassa oman tanssiunelmansa toteuttaminen.

Yleisökilpailun voittanut Miia pääsi harjoittelemaan oman tanssiesityksen Tanssii Tähtien Kanssa -studiolla tähtiopettajansa Anssi Heikkilän kanssa.

– Kyllä minä tiesin, että menen suoraan syvään päätyyn, ettei tämä mikään helppo juttu tule olemaan, Miia kuvailee tunnelmiaan voitosta kuullessaan.

Mukavuusalueelta ulos loikkaaminen ei ole helppoa, mutta antaa paljon. Tästä on kyse myös Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa, jossa julkisuudesta tutut henkilöt tanssinopettajineen heittäytyvät tuiki tuntemattomaan.

– Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman henki istuu myös meidän ajatteluumme Fennialla. Ohjelmassa jokainen oppilas pistää itsensä täysin likoon. Siinä ei ole sijaa pelätä epäonnistumista, askeleen väliin jäämistä tai naamalleen mätkähtämistä. Se rohkeus on upeaa, ja sen puolesta Fenniakin haluaa puhua, sanoo Fennian markkinointijohtaja Selja Kohonen.

– Kauden aikana on ollut mahtavaa seurata jokaisen parin kehityspolkua ja periksiantamattomuutta, Kohonen jatkaa.

Rohkea heittäytyminen tanssin pyörteisiin

Suosikkiohjelman suosion salaisuus piilee siinä, kuinka jokainen voi samaistua tunteeseen, johon tanssijat hyppäävät yrittäessään jotain itselleen täysin uutta. Rohkea hyppy – tai tanssitermein Paso doblen marssiaskel – tuntemattomaan tietämättä kuinka askel tulee kantamaan.

Miia ja Anssi pääsivät treenaamaan omaa numeroaan intensiiviset kymmenen tuntia. Tanssiksi valikoitui rytmikäs latinotanssi cha cha. Tanssinopettaja Anssi toivoo esityksestä välittyvän saman tanssin riemun ja ”kivan fiiliksen”, joista tanssipari on päässyt nauttimaan myös treeneissään.

– Olen tanssinut cha cha’ta joskus soolona, mutta en ikinä parin kanssa, Miia kertoo.

Miia kuvailee tanssiunelmansa toteutumisen tuoneen hänelle hyvällä tavalla kaivattua jännitystä syksyyn.

– Tämä on tuonut aika paljon positiivista hyvää fiilistä, iloa ja jännitystä vuoden synkimpään aikaan.

Tanssii Tähtien Kanssa inspiroi jokaista ylittämään rajansa – niin tähtitanssijoita kuin yleisöäkin kotikatsomoissaan. Ohjelman pääyhteistyökumppani Fennia on tänä syksynä mukana toteuttamassa unelmia innostamalla jokaista näkemään uusia mahdollisuuksia tulevaisuudessaan sekä kasvamaan ja kehittymään omalla polullaan.

– Oikeasti tavoitelkaa teidän unelmianne. Jonkun unelmat aina joskus toteutuvat, Miia kannustaa.

Pääyhteistyökumppani Fennialla Suomen tyytyväisimmät asiakkaat

Vakuutusalan tyytyväisimmät asiakkaat löytyvät jo toisena vuonna peräkkäin Fennialta. Yritysasiakkaissa Fennia nousi asiakastyytyväisyydessä ykkössijalle. Henkilöasiakkaissa Fennia sijoittui toiseksi parantaen sijoitustaan yhdellä pykälällä viime vuodesta.

­– Asiakkaat ovat strategiamme keskiössä ja tahdomme pitää heistä hyvää huolta. Kirkkain tavoitteemme on tuottaa alan paras asiakaskokemus ja tuntuu erityisen hyvältä, että tänäkin vuonna meillä on kokonaispisteissä vakuutusalan tyytyväisimmät asiakkaat, Fennian konsernijohtaja Antti Kuljukka sanoo.

Tulokset selvisivät vuosittaisesta EPSI Ratingin Vakuutus 2020 -tutkimuksesta.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja