Mestarien liigassa nähtiin historian nuorin maalintekijä – pamautti huiman voittohäkin viime minuuteilla

FC Barcelonan 2–1-voittomaalin Interiä vastaan tehneestä Ansu Fatista, 17, tuli jalkapallon Mestarien liigan historian nuorin maalintekijä.

Mestarien liiga suorana C Morella!

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Barcelonan edustusjoukkueessa tällä kaudella debytoinut Fati pääsi kolmannessa Mestarien liiga -ottelussaan kentälle 85. minuutilla. Tästä meni vain kaksi minuuttia, kun pallo oli hänen lapikkaastaan maalissa.

Fati iski historiallisen osumansa 17 vuoden ja 40 päivän iässä. Guinea-Bissaussa syntynyt ja Espanjaa kansainvälisesti edustava Fati upotti pallon rangaistusalueen rajan takaa millintarkalla vedolla tolpan kautta häkkiin.

Barcelonan avauskaapin oli tehnyt Carles Perez ja Interin tasoituksen tällännyt Romelu Lukaku.

Barcelona oli varmistanut jatkopaikkansa jo ennen lohkovaiheen päätösottelua, ja sillä oli taistosta useita poissaoloja Lionel Messiä, Gerard Piqueta ja Sergi Robertoa myöten.

Inter olisi tarvinnut jatkopaikkaan voiton, kun Borussia Dortmund kukisti lohkon toisessa ottelussa Slavia Prahan 2–1. Dortmund eteni lohkovoittaja Barcelonan seurana jatkoon.