Ajaxille kävi kylmät Mestarien liigassa – jatkopaikka suli käsistä karulla tavalla, lopussa kuohahti

Ajax lähti jalkapallon Mestarien liigan lohkovaiheen päätöskierrokselle H-lohkon kärkipaikalta, mutta pullahti ulos pudotuspeleistä. Ajax taipui Valencialle kotonaan 0–1, ja samaan aikaan Chelsea päihitti Lillen maalein 2–1.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella!

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Ajax oli ennen tiistai-iltaa H-lohkon kärjessä 10 pisteellä. Kun Valencia ja Chelsea ottivat voitot, ne nousivat molemmat 11 pisteeseen ja amsterdamilaiset putosivat lohkossa kolmansiksi. Lille jäi jumboksi yhdellä pisteellä.

Ajaxin ja Valencian välisen ottelun ainoa maali syntyi avausjaksolla, kun Rodrigo painoi pallon yläkulmaan Ferran Torresin laatusyötöstä.

 

Ajaxille olisi riittänyt jatkopaikkaan tasapeli. Se onnistui kyllä luomaan tilanteita, mutta oli tehoton. 67. minuutilla Hakim Ziyechille avautui maalin eteen tuhannen taalan paikka iskeä isännät tasoihin, mutta hän tuhri pallon ohi.

Aivan ottelun lopussa lisäajalla Valencian Gabriel ja Ajaxin Dusan Tadic ottivat yhteen. Gabriel osoitteli ensin, että hänen selkäänsä oli sattunut. Kun Tadic meni nostamaan häntä maasta ylös, Gabriel vastasi fyysisesti ja Tadic kaatui kontaktista teatraalisen näköisesti. Gabriel ajettiin tilanteesta ulos, Tadic sai varoituksen.

Chelsean ja Lillen välisessä ottelussa lontoolaisten maaleista vastasivat Tammy Abraham ja Cesar Azpilicueta, Lillen kavennuksen teki ottelun loppupuolella Loic Remy.

Viime kaudella Ajax eteni Mestarien liigassa yllätyksellisesti aina välieriin saakka, mutta sesongin päätyttyä sen avainpelaajia siirtyi suurempiin seuroihin. 

Mestarien liiga C Morella tällä viikolla:

AikaKeskiviikko 11. joulukuutaOhjelmatiedot
19.55Dinamo Zagreb-Manchester CityC More Sport 2/cmore.fi
19.55Shahtar Donetsk-AtalantaC More Sport 1/cmore.fi
22.00
PSG-Galatasaraycmore.fi
22.00
Club Brügge-Real Madridcmore.fi
22.00
Bayern München-Tottenhamcmore.fi
22.00
Olympiakos-Crvena zvezdacmore.fi
22.00
Leverkusen-JuventusC More Sport 1/cmore.fi
22.00
Atletico Madrid-Lokomotiv MoskovaC More Sport 2/cmore.fi

Lue myös:

    Uusimmat