Mestarien liigassa pamahti kova viime hetken maali – nämä joukkueet ovat ottaneet pudotuspelipaikan

Jalkapallon Mestarien liigan pudotuspelipaikat ovat nyt selvillä lohkoissa E–H.

Mestarien liiga suorana C Morella!

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Muun muassa lohko G:ssä nähtiin kutkuttava viimeinen kierros. Lyon iski viime minuuteilla Memphis Depayn maalilla ottelun RB Leipzigia vastaan 2–2:een ja eteni Leipzigin kanssa jatkoon. Lohkon toisessa ottelussa Benfica voitti Zenitin 3–0.

Lyon olisi ilman tasoitusmaaliaan jäänyt pudotuspelien ulkopuolelle ja jatkoon olisi edennyt Zenit. RB Leipzig voitti nyt lohkon 11 pisteellä. Lyon päätyi kahdeksaan pisteeseen, Benfica ja Zenit seitsemään pinnaan.

Lohko F:ssä Barcelona oli varmistanut ennestään paikan pudotuspeleihin, mutta toisesta paikasta taistelivat Inter ja Borussia Dortmund. Dortmund tarvitsi Interiä enemmän pisteitä edetäkseen jatkoon, ja niin se lopulta tekikin.

Ottelut Dortmund–Slavia Praha ja Inter–Barcelona olivat molemmat toisen jakson aikana tilanteissa 1–1. Tällöin toisen jatkopaikan olisi napannut Inter.

Dortmund onnistui kuitenkin kairaamaan Slaviasta 2–1-voiton, kun Julian Brandt tälläsi saksalaisten voittomaalin etukulmasta 61. minuutilla. Inter puolestaan hävisi Barcelonalle lopulta 1–2. Dortmund eteni Barcelonan seuraksi jatkoon.

Se, miten keskiviikkona pelattavissa otteluissa ratkeavat viimeiset pudotuspelipaikat, on selvitetty tässä jutussa.