Meryl Streep Oscar-voitostaan: Tunsin itseni lapseksi jälleen!

Meryl Streep sai parhaan naispääosan Oscarin roolisuorituksestaan Margaret Thatcherina Rautarouva-elokuvassa. Mitä Streep ajatteli palkinnon vastaanotettuaan?

Näyttelijä Meryl Streep, 62, on palkittu Oscarilla aiemminkin – tosin viimeisimmästä kerrasta on 30 vuotta. Nyt tähti nappasi parhaan naispääosan Oscarin kolmannen kerran roolisuorituksellaan Margaret Thatcherina elokuvasta Rautarouva. Streep myönsi olevansa shokissa arvostetusta palkinnostaan, sillä hän luuli jo kaikkien olevan kyllästyneitä siihen, että hänet nähdään niin monissa elokuvissa.

– Luulin olevani niin vanha ja väsynyt, mutta se oli jännittävää. Kuin olisin lapsi jälleen. Olin lapsi, kun edellisen kerran voitin. Se tapahtui 30 vuotta sitten. Kahta muuta ehdokasta ei ollut silloin vielä edes siitetty! Streep sanaili voittonsa jälkeen.

Tähti toi mietteensä julki myös kiitospuheessaan – ja kiitti heti sen jälkeen ensimmäisenä aviopuolisoaan.

– Kun kuulin nimeni sanottavan, saatoin kuulla mielessäni puolen Amerikasta huokaisevan: "Voi ei, älkää viitsikö, miksi taas hän?" Tiedättehän? Mutta hällä väliä! Ensimmäisenä aion kiittää Donia, koska kun alat puheen lopuksi kiittämään puolisoasi, aletaan sen päälle soittaa musiikkia ja haluan hänen tietävän, että kaiken, mitä arvostan elämässäni eniten, olet sinä minulle antanut, Streep aloitti.

Oman elämänsä rautarouva kiitti heti seuraavaksi hius- ja meikkitaiteilijaansa ja ystäväänsä J. Roy Hellandia, joka yhdessä Mark Coulierin kanssa loihti tähdestä aivan Thatcherin näköisen. Myös kollegat ja kaikki tähden vanhat ja uudet ystävät saivat kiitosta.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähteet: Contactmusic.com, Celebitchy.com

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja