Mersu-suojatti Esteban Ocon ei kiistä tallihuhuja: “Minua voidaan lainata, se ei ole ongelma”

Mercedes-tallin varakuljettaja Esteban Ocon ei kiistä huhua, että hän olisi ehdolla ottamaan Williams-tallissa Robert Kubican paikan.

Mercedeksen suojatti Ocon menetti viime kauden päätteeksi paikkansa Force India -tallin kuljettajana. Ranskalainen tavoittelee Valtteri Bottaksen pestiä saksalaistallissa, mutta huhut vievät miestä myös Williamsille ja Haasille.

Mercedeksellä on vahvat siteet asikastalliinsa Williamsiin, jossa Ocon on ehdolla ottamaan vaisusti suoriutuneen Kubican paikan. Ranskalainen antaa ymmärtää oven olevan raollaan myös Haasille, vaikka talli kilpaileekin Mercedeksen ykkösvastustajan Ferrarin voimanlähteillä.

– Kaikki vaihtoehdot ovat avoinna. Mercedes suhtautuu tilanteeseen avoimin mielin, vaikka kyse olisikin toisesta moottorivalmistajasta. Minua voidaan lainata, se ei ole ongelma, Ocon kertoi ranskalaiselle RMC Sportille.

– Tärkein tavoitteeni on ajaa Mercedeksellä, mutta kaikki on mahdollista. Niin kauan kun ympärilläni pyörii huhuja, niin se on hyvä asia. Se kertoo siitä, ettei formulasarja ole unohtanut minua. Toivottavasti löydämme pian ratkaisun, Ocon jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat