Mercedes myöntää: Tallimääräykset mahdollisia Ferrarin takia

Mercedeksen urheilujohtaja Toto Wolff on puhunut koko kauden siitä, ettei Mercedes aio antaa tallimääräyksiä. Nyt viesti on muuttunut.

Ferrarin Sebastian Vettel johtaa MM-sarjaa 202 pisteellään. Mersun Lewis Hamilton on 14 pisteen ja Valtteri Bottas 33 pisteen päässä.

MAINOS

Belgian F1-viikonloppu C Morella!

Sunnuntai:
Belgian GP klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 13.30!

Kaikki F1-ajojaksot suorana C More Maxilla ja C More -suoratoistopalvelussa!

Tilaa C More ja aloita katselu vaikka heti.

Unkarissa Mercedes päästi Hamiltonin Bottaksen ohi yrittämään Kimi Räikkösen ohittamista ja Vettelin uhkaamista, mutta kun Hamilton ei onnistunut, Bottas sai paikkansa takaisin. Nyt Mercedeksellä mietitään tallimääräysten mahdollisuutta.

– Olemme miettineet tätä paljon viime viikkoina. Vastaus on se, että haluaisimme pitää vaihtoehtomme avoimina, koska kaikkia tilanteita ei voi suunnitella, asiat menevät toisin kuin odottaa, Wolff muotoili Autosportin mukaan.

– Ferrarilla on etu, koska Vettel on paljon edellä pisteittä. On selvää, että Kimi tukee häntä, Wolff lisäsi.

– (Tallimääräykset) eivät ole olleet meidän filosofiamme aiempina vuosina, mutta meidän pitää tarkastella jokaista tilannetta kisojen aikana ja mitä ne merkitsevät kuljettajien ja valmistajien mestaruuksien kannalta.

Bottaksella on ollut Span viikonlopun aikana ongelmia pidon kanssa. Hän lähtee kisaan kolmannesta ruudusta. Edellä ovat paalulta lähtevä Hamilton ja Vettel.

Wolff odottaa jännityksellä, mitä loppukausi tuo tullessaan.

– Tästä tulee jännittävää, koska kaikilla neljällä kuljettajalla on allaan auto, jolla voi voittaa kisan, hän totesi.

Lue myös:

    Uusimmat