Mercedes jäi jalkoihin Silverstonen avauksessa – Toto Wolff antoi yksinkertaisen selityksen

Red Bullin Max Verstappen piti selvästi parasta vauhtia Britannian GP -viikonlopun avauksessa Silverstonessa. Verstappen jätti muun muassa Mercedeksen Lewis Hamiltonin ja Valtteri Bottaksen selvästi jalkoihinsa. Mercedeksen tallipäällikön Toto Wolffin mukaan taustalla oli yksinkertainen selitys.

Mercedeksen ja Red Bullin vauhtiero on tiukassa seurannassa tänä viikonloppuna, sillä Mercedes toi Silverstoneen päivityspaketin. Saksalaistalli on pistänyt autonsa aerodynaamisia osia uuteen uskoon eri puolella autoa.

Miten tämä näkyy vauhdissa?

Britannian GP:n ensimmäisissä vapaissa harjoituksissa Red Bullin Max Verstappen päihitti Mercedeksen Lewis Hamiltonin lähes kahdeksan kymmenyksen (+0,780) ja Valtteri Bottaksen lähes yhdeksän kymmenyksen (+0,862) erolla.

– Keskityimme pidempiin vetoihin, mitkä ovat tärkeässä roolissa niin lauantaina kuin sunnuntaina, Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff sanoi Motorsport-Total.com:n mukaan.

Wolffin mukaan Mercedeksen uudistettu auto antoi itsestään positiivisen vaikutelman.

– Kuljettajamme olivat varsin tyytyväisiä siihen, miten auto käyttäytyi, Wolff totesi.

Mercedeksen vauhti pääsee tositestiin perjantaina illalla, kun ohjelmassa on sprinttikilpailun aika-ajo. Kyseinen sessio alkaa kello 20.

Lue myös:

    Uusimmat