Menisitkö sinä tällaisiin polttareihin? Polttarivieras laati tiukat säännöt Las Vegasin reissulle: "Minusta on hyvä puhdistautua viikon aikana tekemistämme synneistä"

1:43
Häät ovat taas suosiossa: Suomessa jopa 25 000 hääparia sanoo toisilleen tahdon vuosittain. MTV Uutiset vieraili häämessuilla Wnahassa Satamassa viime tammikuussa.

Polttareihin osallistunut nainen halusi antaa tiukat säännöt matkaa varten. Tilanne kärjistyi aina oikeussyytteisiin asti. 

Usein kuullaan puhuttavan bridezilloista, eli niin sanotuista hirviömorsiamista. Tällaiset morsiamet saattavat olla häihinsä liittyvistä järjestelyistä ehdottoman tiukkoja ja varsinainen hääpäivä on räjähdysherkkä – jos juhlapäivänä tapahtuu yksikin pieni virhe, kaasot ja häävieraat saavat kuulla kunniansa.

Joskus käy niin, että häävieras osoittautuukin tarinan möröksi. Fox News kertoo tapauksesta, jossa häävieras antoi tiukat säännöt ystävänsä polttareille.

Nainen pakotti koko seurueen kirkkoon: "Minusta on hyvä puhdistautua viikon aikana tekemistämme synneistä"

Eräs 17 hengen ryhmä oli lähdössä viettämään tulevan morsiamen polttareita viikoksi Las Vegasiin. Yksi kutsuvieraista halusi kuitenkin antaa omat tiukat linjauksensa juhlatunnelmissa vietetyn viikon suhteen.

"Taylor" lähestyikin koko seuruetta sähköpostilla, jossa toi ilmi kuuden kohdan listansa. 

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Selvästi hengellinen Taylor ilmoitti koko polttariporukalle, että määränpäässä on kirkko, jossa järjestetään reissun päätteeksi aikaisin sunnuntaiaamuna jumalanpalvelus, johon hän vaati kaikkien osallistuvan.

– Minusta on hyvä puhdistautua viikon aikana tekemistämme synneistä, nainen perusteli viestissään.

Polttareihin tavallisesti yhdistetään alkoholi ja sen reipas nauttiminen. Naisella oli tiukka linjaus myös vahvojen alkoholijuomien suhteen.

– En ole varma, kuinka kehoni reagoi rommiin, tequilaan tai vodkaan, joten haluaisin nauttia niitä kontrolloidummassa ympäristössä. Joten pyydän, pysytelkää vain kevytoluessa ja punaviinissä.

Tiukka ei esiaviolliselle seksille!

Polttareissa saattaa sattua ja tapahtua myös makuuhuoneen puolella. Taylor toivoikin, ettei juhlaseurue harrastaisi esiaviollista seksiä matkan aikana – saati toisi miehiä naisten hotellihuoneisiin, sillä hän ”ei halunnut tulla ryöstetyksi”.

Taylor halusi olla vaikuttamassa myös seurueen hotellihuoneiden tarjoiluihin. Hän vaati kunkin matkaan lähtevän vieraan maksamaan hänelle 50 dollaria, jotta hän voisi tehdä tarvittavia ruokaostoksia.

Pyyntö on siksi erikoinen, ettei ruokaostoksista oltu juhlaseurueen kesken puhuttu sanallakaan, vaan kyseessä oli Taylorin täysin oma päähänpisto.

Viimeisen säännön suhteen Taylor oli myös ehdoton. Juhlaseurue ei saanut käyttää missään tilanteessa tai muodossa huumeita tai niiden johdannaisia. Siksi myös sairauksien hoitoon tarvittavat lääkkeet oli jätettävä kotiin matkan ajaksi.

Somehitistä oikeussyytteeksi

Taylorin laatima lista jaettiin aluksi hääaiheisessa Facebook-ryhmässä, josta se jaettiin edelleen Twitterissä.

Abby Spice -nimeä käyttävän Twitter-käyttäjän tekemä kuvapäivitys keräsi hetkessä kymmeniä tuhansia tykkäyksiä ja tuhansia jakoja. Kuten olettaa saattaa, moni säännöt lukenut Twitter-käyttäjä oli pöyristynyt Taylorin sanelemista ehdoista.

Eräs kommentoija pohti, onko viikon kestävä polttarimatka oikea paikka ihmiselle, jolle uskonnolliset arvot ja siveellinen elämäntapa ovat tärkeitä. Toinen taas piti Taylorin laatimaa listaa epäkunnioittavana morsianta ja muuta juhlaseuruetta kohtaan.

Taylor ei katsonut hänen sähköpostiviestistään tehtyä jakoa hyvällä. Morsiusneito, joka alun perin jakoi sääntölistan Facebookissa, joutui poistamaan some-tilinsä kokonaan.

Taylor nimittäin uhkasi häntä oikeustoimilla, vaikka jaetuista kuvakaappauksista ei suoraan käynyt ilmi, kuka sähköpostin oli kirjoittanut.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Morsiusneidon hätäinen tilin poistaminen ei kuitenkaan tehnyt tehtyä tekemättömäksi. Sähköpostista otetut kuvakaappaukset elävät internetissä edelleen omaa elämäänsä.

Kenties tämäkin tarina muistuttaa siitä, kuinka sosiaalisessa mediassa on hyvä olla varovainen. Kaikki se, mikä julkaistaan Internetissä, jää varmasti myös sinne – halusitpa sitä tai et.  

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähde: Fox News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja