"Menette nyt jäälle ja teette kolme maalia, saatana!" – mehevä paljastus sensaatioon yltäneen San Josen vaihtopenkin tapahtumista

Logan Couture paljasti herkullisen hetken San Jose Sharksin vaihtoaitiosta heti Joe Pavelskin kokeman loukkaantumisen jälkeen NHL:n pudotuspelien seitsemännessä ottelussa Vegas Golden Knightsia vastaan. 

Pavelskin loukkaantumistilanne päätöserän puolivälissä käänsi ottelun suunnan. San Jose oli tuossa vaiheessa 0-3-tappiolla, mutta teki neljä maalia Cody Eakinin viiden minuutin jäähyn aikana. 

Rangaistus tuli Eakinin poikittaisesta mailasta Pavelskiin, joka loukkasi itseään kaaduttuaan jäähän. 

– Sen näkeminen oli todella rankkaa, Couture kommentoi kapteeninsa vammaa. 

Tämän jälkeen esiin astui Sharksin toinen konkarihyökkääjä Joe Thornton

– Pitää antaa tunnustus "Jumbolle". Heti kun menimme vaihtoaitioon, hän tuli paikalle ja sanoi, että "menette nyt jäälle ja teette kolme maalia, saatana", Couture kertasi toimittajille sensuroiden Thorntonin voimasanat.

– Kun 20 vuotta liigassa pelannut kaveri käskee noin, niin se on tehtävä. Ja me teimme, tai teimme neljä, osumista itse kaksi tehnyt Couture jatkoi.

San Jose kohtaa toisella kierroksella Coloradon. Ratkaisupeli antaa joukkueelle valtavasti kaasua jatkoon. 

– Tämä oli kerran elämässä -ottelu. En varmaan koskaan koe enää vastaavaa. Sydämeni ei varmaan kestäisi toista tuollaista, Couture summasi.

Lue myös:

    Uusimmat