Meksikon MM-rallijärjestäjät yllättivät myös Esapekka Lapin ja Kalle Rovanperän pahanpäiväisesti – "Siihen kun tultiin sataayhdeksääkymppiä, niin..."

Esapekka Lapin vauhti oli kohdallaan perjantaiaamupäivän erikoiskokeilla Meksikon MM-rallissa. Paikalliset olivat järjestäneet kuljettajille yllätyksen lenkin keskimmäiselle erikoiskokeelle.

MAINOS

MM-ralli yksinoikeudella
MTV Katsomossa!

Portugalin MM-ralli 9.-12.5.

Kaikki suorat ajolähetykset MTV Maxilla ja MTV Katsomossa kaudella 2024.

Nopeavauhtiseen paikkaan oli rakennettu hiekasta hidastetöyssy, joka pääsi yllättämään Hyundai-kuljettaja Lapin.

– Siinä lähti perä aika lailla taivaalle. Minulla ei ollut siitä nuotissa mitään, ja se löi niin perkeleesti. Sen jälkeen meillä oli pieni tilanne, kun töyssyn jälkeen oli heti mutka, Lappi kertasi.

– Onneksi olin muuttanut hieman autoa, sillä minulla on ollut vastaavanlaisia tilanteita aiemmin. Nyt se ei lyönyt ihan niin kovaa.

Lapin tallikaverin Thierry Neuvillen tulo kyseiseen kohtaan näkyi tv-lähetyksessä, ja belgialainen oli paikasta yhtä yllättynyt kuin Lappikin.

Samaa sanoi myös Toyotan Kalle Rovanperä.

– Ne tekevät hiekasta hidastetöyssyjä täällä aika paljon. Mutta ne olivat tehneet nuotin jälkeen yhden uuden, ja se oli aika iso. Siihen kun tultiin sataayhdeksääkymppiä eikä tiennyt, että siellä on sellainen tulossa, niin se vähän yllättää, kun se on varjossa, Rovanperä kertasi.

MM-rallia johtava Esapekka Lappi toppuuttelee: "Ei tämä nyt niin iso yllätys ole" 1:58
Rallia johtava Esapekka Lappi toppuuttelee: "Ei tämä nyt niin iso yllätys ole"

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat