Mainos

Meidän häät: Idols-tähden trendikäs hääjuhla

Meidän häät -ohjelmassa Idolsista tuttu Kristian Meurman avioitui Mikaelansa kanssa.

Kristian Meurman ja Mikaela Kurki-Suonio tapasivat toisensa yhteisen teatteriharrastuksen parissa. Kristianin astuessa harjoitushuoneeseen, Mikaela tiesi, että tässä ihmisessä on jotakin pysäyttävää. Myös Kristian tunnustaa ensimmäisen katseen painuneen hänen mieleensä pysyvästi.

Vuosien saatossa ystävyys syveni rakkaudeksi ja pari aloitti seurustelun. Vaikka Kristianin Idols-menestyksestä alkanut julkisuus ja parin temperamenttiset luonteet ovat laittaneet suhteen koetukselle, on rakkaus aina voittanut vaikeudet.

Yhdeksän vuoden yhdessäolon jälkeen pari päätti vihdoin astua avioliittoon. Eräänä päivänä Kristian haki Mikaelan töistä, vei kosmetologille ja sen jälkeen ravintolaan. Kesken illallisen muusikko polvistui ja kosi mielitiettyään Prahasta ostetulla sormuksella.

Tyylikäs ja persoonallinen juhla

Kristianin ja Mikaelan avioitumista juhlittiin viime kesänä kaksipäiväisillä häillä. Vihkiminen tapahtui Johanneksen kirkossa poikkeuksellisesti tiistaina, parin kohtaamisen vuosipäivänä.

– Kun Mikaela tuli isänsä saattelemana sisään, koko maailma ympäriltä unohtui. Näin vain tämän jumalaisen kauniin olennon. Se oli tähänastisen elämäni jännittävin ja onnellisin hetki, Kristian kuvaili tunteitaan seisoessaan alttarilla.

– Olet minulle valo yössä, majakka pimeydessä, paras ystäväni ja toivottavasti jonain päivänä lastemme äiti, sulhanen sanoi vihkivalassaan.

Morsiusmessu kesti puolitoista tuntia ja sen aikana nähtiin useita musiikkiesityksiä.

Vapaamuotoisempi hääjuhla järjestettiin heti saman viikon perjantaina. Hääparin toiveena oli järjestää tyylikäs, mutta persoonallinen hääjuhla.

– Odotan eniten hääjuhlalta ylivoimasta onnen tunnetta, Mikaela kertoi ennen häitä.

Hääpari pukeutui tarkasti juhlaansa varten. Mikaelalla oli yllään moderni ja trendikäs cocktailpuku. Valkoista kotelomekkoa koristivat Svarowski-kristallit. Jalassaan morsiamella oli punaiset korkokengät.

Kirkossa sulhasella oli päällään frakki, mutta epämuodollisempaan juhlaan Kristian oli valinnut ylleen tumman puvun.

Upeat hääparille teetetyt juhla-asut eivät suinkaan olleet ainoa persoonallista vivahdetta tuonut yksityiskohta. Kristian oli myös suunnitellut juhlaan omat raikkaat häädrinkit.

Iltatilaisuudessa juhlittiin myös sulhasen uuden levyn julkistamista ja hän oli tietenkin illan pääesiintyjä. Hääjuhlaan pääsi osallistumaan myös muutama onnekas fani.

Hääpari kertoi olevansa erittäin tyytyväinen juhlaan.

– Kaikista parasta tässä on ollut kahden sydämen kohtaaminen ja sulautuminen yhdeksi, Kristian kuvailee.

– Tämä on se ihminen, kenen kanssa haluan vanheta, hän sanoo katsoessaan Mikaelaa.

Lisää parin jännittäviä uutisia

Katso jaksoSubin netistä

Lue myös

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.