Meghan Markle otti yhteyttä huippumalli Chrissy Teigeniin – kaunotar puolustelee herttuattaren julkisuuskuvaa

Yhdysvalloissa asuva herttuatar Meghan otti osaa huippumalli Chrissy Teigenin keskenmenoon lähettämällä tälle suruvalittelunsa.

Huippumalli Chrissy Teigen avaa ystävyyttään herttuatar Meghaniin  What’s What Happens Live -ohjelmassa. Teigen kertoo herttuattaren ottaneen häneen yhteyttä, kun Teigen kertoi menettäneensä syntymättömän lapsensa aiemmin.

– Hän kirjoitti minulle Jackista ja menetyksestä. Hän on mahtava ja niin kiltti, kuten kaikki hänestä sanovat.

Teigen ihmettelee, miksi herttuatar saa paljon kuraa kestettäväkseen.

– Olen ihmeissäni, että mikä ihmisiä oikein vaivaa, kun heidän täytyy olla niin pahansuopia tai hulluja?  Kun he (kuninkaalliset) ovat vain niin ystävällisiä, kuten heistä sanotaan, Teigen jatkaa.

Teigen kertoi lokakuun lopussa, että Jackiksi nimetyn pienokaisen raskaus oli edennyt 20. viikolle, kun hän joutui synnyttämään lapsensa kuolleena. Sitä ennen Teigen oli ollut yli kuukauden ajan vuodelevossa yrittäen saada vaikean raskauden kestämään ainakin 28. viikolle saakka.

Myös herttuatar kertoi keskenmenostaan aiemmin viime syksynä

Meghan kertoi New York Times -lehdessä julkaistussa kolumnissaan saaneensa viime kesänä keskenmenon.

Herttuattaren mukaan keskenmeno tapahtui heinäkuussa. Hän kertoi henkilökohtaisessa kirjoituksessaan olleensa tekemässä aamutoimia, kun tunsi krampin vatsassaan vaihtaessaan hänen ja prinssi Harryn esikoisen Archien vaippaa.

Herttuatarta kritisoitiin myös keskenmenon kertomisesta. Tuolloin Teigen ryntäsi Twitterissä puolustamaan Meghania.

Lähde: Buzzfeed.

Lue myös:

    Uusimmat