Meghan jätti kuninkaalliset hautajaiset väliin – otti kuitenkin yhteyttä kuningatar Elisabetiin juuri ennen prinssi Philipin siunaamista

2:33
Tällainen oli prinssi Philipin elämä kuningatar Elisabetin rinnalla

Herttuatar Meghan piti lähteiden mukaan yhteyttä Harryyn sekä kuningatar Elisabetiin prinssi Philipin hautajaisten alla.

Prinssi Harryn puolisoa herttuatar Meghania ei nähty Harryn isoisän prinssi Philipin hautajaisissa, mutta Meghan on kuitenkin osoittanut tukensa puolisonsa menettäneelle kuningatar Elisabetille, kertoo People. Prinssi Philip menehtyi 99-vuotiaana 9. huhtikuuta ja hänet siunattiin haudan lepoon lauantaina 17. huhtikuuta Windsorin linnan St. Georgen kappelissa. 

Peoplen lähteet kertovat, että Meghan sekä hänen ja Harryn lähes kaksivuotias esikoinen Archie soittivat yhdessä kuningatar Elisabetille ennen prinssi Philipin hautajaisia. Meghan odottaa tällä hetkellä toista lastaan ja jäi lääkärin kehotuksesta kotiin Kaliforniaan, kun Harry matkusti kotimaahansa Iso-Britanniaan hautajaisiin. Meghanin ja Harryn toisen lapsen laskettu aika on kesällä ja pariskunta on paljastanut odottavansa tyttöä. 

Meghanin kerrotaan olleen myös tiiviisti yhteydessä Harryyn tämän matkan ajan. Lähteiden mukaan Meghan myös seurasi hautajaisia yksityisen livestriimin kautta.

– Meghan ja Harry olivat yhteydessä päivittäin. Hän tietää, että matka Englantiin oli vaikea Harrylle. Hän ei halunnut jättää Meghania ja Archieta yksin. Meghan vakuutti hänelle päivittäin, että he ovat kunnossa. Hän (Meghan) ei halunnut, että hän (Harry) on huolissaan.  

Lisäksi ennen hautajaisia Meghan ja Archie myös soittivat lähteiden mukan kuningatar Elisabetille, joka on Archien isoisoäiti. Puhelun aikana Meghan osoitti tukensa puolisonsa menetystä surevalle kuningattarelle. Aiemmin kuluvana vuonna Harry ja Meghan kertoivat, että he olivat soitelleet videopuheluita koronapandemian aikana Elisabetin sekä Philipin kanssa, jotka olivat tätä kautta päässeet ihastelemaan muun muassa leikkivää Archieta. 

Puhelun lisäksi Meghan lähetti Iso-Britanniaan myös käsinkirjoitetun kortin sekä muistoseppeleen Philipille.

Harry vietti aikansa Iso-Britanniassa Frogmore Cottagessa, joka oli herttuaparin koti ennen kuin he muuttivat Yhdysvaltoihin. Harry ja Meghan vetäytyivät kuninkaallisista velvollisuuksistaan ja elämästään vuoden 2020 keväällä. Pian prinssi Philipin hautajaisten jälkeen Harry palasikin Yhdysvaltoihin perheensä luokse Kalifornian Montecitoon. 

Hautajaisissa Harry kohtasi ensimmäistä kertaa perheensä kuninkaallisuudesta vetäytymisensä jälkeen. Näin ollen Harry tapasi hautajaisten myötä ensimmäistä kertaa yli vuoteen isoveljensä prinssi Williamin. Prinssiveljesten tulehtuneet välit ovat puhuttaneet pitkään ja lähteiden mukaan Harry ja William pyrkivät nyt paikkaamaan etääntynyttä suhdettaan. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja