Meghan astui kameroiden eteen ensimmäistä kertaa kohun jälkeen – säteili prinssi Harryn käsipuolessa leveä hymy huulillaan

13:05
Näin prinssi Harry kommentoi lähtöään brittihovista

Sussexin herttuapari hoitaa parhaillaan Britanniassa viimeisiä kuninkaallisia edustustehtäviään.

Sussexin herttuapari on palannut Britanniaan suorittamaan viimeisiä kuninkaallisia edustustehtäviään ennen kuin heidän lähtönsä brittihovista sinetöityy maaliskuun lopussa.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan kuvattiinkin torstaina Lontoossa yhdessä edustustehtävissä ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun pari ilmoitti tammikuussa vetäytyvänsä kuninkaallisesta perheestä ja edustustehtävistään. Harrya on tämänkin jälkeen nähty edustamassa, mutta Meghanille torstain tilaisuus oli ensimmäinen edustustehtävä tammikuisen ilmoituksen jälkeen.

Pari osallistui torstai-iltana Lontoossa järjestettyyn hyväntekeväisyysgaalaan, jonne he saapuivat sateenvarjo suojanaan.

Sateinen sää ei kuitenkaan tuntunut haittaavan Meghania, sillä tämä soi valokuvaajille useita säteileviä hymyjä sateenvarjonsa alta. Myös prinssi Harry esiintyi hymyileväisenä vaimonsa seurassa ja parin olemuksesta välittyi rentous.

Ylleen herttuatar oli valinnut sinisen kotelomekon, jonka sävy oli miltei sama kuin niin ikään sinisessä puvussa edustaneen prinssi Harryn solmiossa. Hiuksensa Meghan oli sen sijaan nutturan sijaan laittanut rennommin poninhännälle.

– On mukavaa olla taas täällä, Daily Mail kertoo Meghanin sanoneen astellessaan gaalaan.

Herttuaparin viimeinen kuninkaallinen edustustehtävä yhdessä muiden kuninkaallisten kanssa on edessä maanantaina 9. maaliskuuta, kun Britanniassa vietetään Kansainyhteisön päivän juhlallisuuksia.

Harry ja Meghan liittyvät tuolloin kuningatar Elisabetin, prinssi Williamin sekä herttuatar Catherinen kanssa jumalanpalvelukseen Westminster Abbeyssa.

Pariskunnan matka Britanniaan on aiheuttanut jälleen jupinaa, sillä muun muassa kuningattaren harmiksi parin yhdeksän kuukauden ikäinen poika Archie jäi Kanadaan Meghanin parhaan ystävän hoiviin. Lisäksi kuninkaallisen pienokaisen vartioinnin Kanadassa on kerrottu maksavan viikon aikana peräti yli 50 000 euroa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja