Hovi varmistaa Megxitin loppuhuipennuksen – tämä tulee olemaan prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin viimeinen kuninkaallinen työtehtävä

Murheellinen prinssi Harry kommentoi ensi kertaa lähtöä Britannian hovista – tätä herttuan lausunto merkitsee 13:05
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan menettävät kuninkaalliset tittelinsä – mitä se tarkoittaa?

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin viimeinen virallinen kuninkaallinen edustustehtävä koittaa pian.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan tulevat edustamaan kuninkaallisen perheen rinnalla kansainyhteisön päivän juhlassa maanantaina 9. maaliskuuta. Tämä on ensimmäinen kerta, kun herttuapari edustaa yhdessä muiden kuninkaallisten kanssa parin tammikuisen kohuilmoituksen jälkeen, sekä myös viimeinen kerta, kun pari suorittaa velvollisuuksiaan kuninkaallisina. 

Harry ja Meghan liittyvät kansainyhteisön päivänä kuningatar Elisabetinprinssi Williamin sekä herttuatar Catherinen kanssa jumalanpalvelukseen Westminster Abbeyssa. 

Sussexin herttuapari kohautti tammikuun alussa ilmoittamalla aikeistaan vetäytyä syrjään kuninkaallisista velvollisuuksistaan. Harry ja Meghan ilmoittivat tuolloin haluavansa yhä tukea kuningatarta ja kruunua työllään, mutta työskennellä kuitenkin taloudellisesti itsenäisinä kuninkaallisina.

Tämä suunnitelma kuitenkin vesittyi kun 93-vuotias kuningatar Elisabet linjasi, etteivät Harry ja Meghan voi kaupallistaa Sussex Royal -brändiään ja että 31. maaliskuuta he menettävät hänen kuninkaallinen korkeutensa -tittelinsä. 

Ennen kansainyhteisön juhlaa Harry ja Meghan edustavat yhdessä torstaina 5. maaliskuuta Endeavour Fund Awards -tapahtumassa. 

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat