Me Naiset: Maisa Torppa katuu valintojaan: "Nuoruuttani ja naiiviuttani käytettiin hyväksi"

Maisa Torppa:"Minulla on ensimmäistä kertaa mies, jonka kanssa on hauskaa" 8:00
Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala Huomenta Suomen haastattelussa.

Maisa Torppa kertoo kokeneensa, että häntä käytettiin nuorempana hyväksi.

Mediapersoona ja lähihoitaja Maisa Torppa, 27, kertoo Me Naiset -lehdessä katuvansa nuorena tekemiään valintoja. Hän aloitti uransa 17-vuotiaana bikinimissinä, ja on tehnyt töitä chatjuontajana sekä esiintynyt lukuisissa tosi-tv-ohjelmissa. 

Hän kertoo, että halusi julkisuuteen vanhempiensa estelyistä huolimatta. 

– Tuntuu hirveältä katsoa valintojani nyt, mutta vielä enemmän olen pahoillani vanhempieni puolesta. Millaista tuskaa on ollut seurata vieressä, kun tytär kaivaa itselleen aina vain isompaa kuoppaa? 

Torppa kertoo suostuneensa moniin työtarjouksiin, joista hänen olisi kannattanut kieltäytyä. Hänellä oli myös vääristynyt kuva julkisuudesta. 

– Kuvittelin, että julkisuus on rahaa, glamouria, juhlia, samppanjaa ja rahaa. Sellaista se hetken olikin. Minun ei tarvinnut pyrkiä mihinkään, kaikki tuotiin kuin tarjottimella eteeni. Tuli töitä, kutsuja ja tilaisuuksia. Moniin olisi pitänyt osata sanoa ei, mutta eihän sen ikäinen osaa. 

Torppa kutsuu silloista kohteluaan hyväksikäytöksi.

– Minua vietiin kuin pässiä narussa. Suostuin naiiviuttani juttuihin, jotka nyt näen typerinä. Nuoruuttani ja naiiviuttani käytettiin hyväksi monella tapaa. Välillä ihmettelen, että minusta tuli näinkin ehjä ihminen. 

Lähde: Me Naiset

Lue myös:

    Uusimmat