Max Verstappen teki kovan linjauksen F1-tulevaisuudestaan

F1:ssä alkaa uusi aikakausi – näitä muutoksia on odotettavissa kaudelle 2021 6:27
Videolla tuore F1-live, jossa puitiin ajankohtaisia formula-aiheita.

Max Verstappen ja Red Bull. Kombinaatio, joka saattaa pysyä voimissaan vielä pitkään. F1-tähtikuski Verstappen teki linjauksia formulatulevaisuudestaan radio-ohjelmassa.

Verstappen oli vieraana hollantilaisella Radio 538 -kanavalla, jossa häneltä kyseltiin muun muassa heinäkuussa alkavasta F1-kaudesta.

Kysymykset kohdistuivat myös tähtikuskin yllä pyörineisiin hurjiin huhuihin, joissa häntä on viety muihin talleihin. Nämä laantuivat talvella, kun Verstappen teki Red Bullin kanssa uuden, kauden 2023 loppuun saakka kattavan jatkosopimuksen.

Hollantilaisen mukaan osapuolten välinen yhteistyö ei välttämättä tuohon pääty.

– Aion pysyä Red Bullilla. Minulla ei ole mitään aikomusta lähteä sieltä koskaan, Verstappen linjasi.

22-vuotias Verstappen on kuulunut Red Bullin kuljettajaohjelmaan jo vuosien ajan. F1:ssä hänet siirrettiin sisartalli Toro Rossolta Red Bullille kesken kauden 2016.

Vaikka Verstappenilla on jo alla viiden kauden verran kokemusta F1:stä, on hän edelleen hyvin nuori kuljettaja. Hollantilaistähti kaavailee erittäin pitkää uraa autourheilun kuninkuusluokassa.

– Jos pysyn fyysisesti hyvässä kunnossa, voin jatkaa F1:ssä siihen saakka, kunnes olen neljäkymmentä, Verstappen totesi.

Tämä tietäisi hänelle vaatimatonta 24 kautta formuloissa.

Lue myös:

    Uusimmat