Mattiesko Hytönen lyttää lättäpyllyt

Mattiesko Hytönen ei tunnustaudu ikärasistiksi, mutta yleisesti ottaen hän ei allekirjoita Loka Laitisen toteamusta siitä, että nainen paranee vanhetessaan. Ikääntyneet suomalaisnaiset ovat hänen mukaansa usein liian laihoja, lättäpyllyisiä ja rääväsuisia.

− Synnyttäneillä naisilla on hirveä kiire laihduttaa itsensä samaan kuntoon kuin ennen raskauttaan. Ja homma menee överiksi. Lopputuloksena on lättänäpyllyisiä ja pienirintaisia naisia, joista minä en pidä, Mattiesko Hytönen toteaa.

Rääväsuut vastenmielisiä

Ikä tuo mukanaan rohkeutta sanoa ääneen oma mielipiteensä, mikä on Hytösen mielestä toisinaan hyvä asia. Hän kertoo arvostavansa esimerkiksi Kyllikki Forsselia ja Seela Sellaa juuri heidän rohkeutensa takia. Toisaalta rohkeus saattaa ilmetä rääväsuisuutena, varsinkin jos rohkea nainen on humalassa, ja se on Hytösen mielestä vastenmielistä.

− En ole koskaan nähnyt Hannele Lauria muuten kuin humalassa, hän kertoo ja lisää, että ennen kuin Lauri avaa suunsa hän pyrkii poistumaan paikalta.

Valioyksilö vanhenee kuin viini

Yleisesti ottaen vanheneminen ei paranna naista, mutta valioyksilöt ovat eri asia.

− Omassa elämässäni olen sitä mieltä, että eräs 39-vuotias, kapeauumainen, isorintainen ja hyväpyllyinen valioyksilö, jonka nimi on Heidi, vain paranee vanhetessaan.

Nuoretkin saavat osansa

Hytönen toteaa, että suomalaisnaisten lantion muoto on huono, joten nuoretkin lättäpyllyt saavat kuulla kunniansa.

Saimi Hoyer saisi pitää viiden vuoden julkisuuspaaston. Sillä naisella ei ole mitään itsekritiikkiä, minkä kertoo jo eräs alastonkuva, jonka hänestä olen nähnyt, Hytönen sanoo.

Muutenkin ihmiset, joilla ei ole mitään uutta sanottavaa, saisivat Hytösen mielestä pysyä poissa lehtien sivuilta.

Myös Jenni Dahlman-Räikkösen kroppa saa Hytöseltä haukut.

− Luulisi, että Kimi Räikkösellä olisi paremman näköinen nainen. Hän on sentään miljonääri.

Lue myös:

    Uusimmat