Mainos

Matkustatko vauvan kanssa? 7 vinkkiä pakkaamiseen

Lapsi tuo mukanaan melkoisen määrän tarpeellista tavaraa.

Matkustaminen vauvan kanssa voi tuntua haasteelliselta, sillä mukaan on pakattava myös hoitotarvikkeita. Näillä vinkeillä säästyt turhalta tavaran kantamiselta ja opit pakkaamaan järkevämmin!

1. Kysy itseltäsi tarvitsetko todella jokaista tavaraa

Pakkaa aina hyvissä ajoin, jotta ehdit uhrata ajatuksia pakkaamiselle. Tee pakkauslista ja mieti kahdesti jokaisen tavaran kohdalla, kannattaako sitä oikeasti pakata mukaan vai ei. Jätä kotiin kaikki epäkäytännöllinen tavara.

2. Älä kanna mukanasi asioita, jotka voit ostaa matkakohteesta

Osta vaipat ja välipalat paikan päältä äläkä turhaan raahaa niitä kotoa mukaasi. Pakkaa siis mukaasi vain tarvikkeita, joita et saa matkakohteesta ostettua. Tämä keventää matkalaukkuasi huomattavasti.

3. Organisoi

Pakkaa niin, ettei tavaroiden väliin jää ilmaa. Käytä siis aikaa tavaroiden järjestämiseen ja vaatteiden siististi viikkaamiseen

4. Älä pakkaa liikaa vaatteita

Jos vaatteesi vievät yli kolmanneksen matkalaukun tilasta, olet luultavasti pakannut niitä liikaa mukaan. Pakkaa aina mukaan korkeintaan viikon vaatteet, viikkoa pidemmillä matkoilla on järkevintä käyttää pesuloiden palveluita. Valitse mukaasi kevyitä, helposti kuivuvia materiaaleja.

5. Harkitse jättäväsi vaippakassi kotiin

Jätä tavallinen vaippakassi kotiin ja harkitse sen sijaan kasaan taitettavaa laukkua, jonka saat tarvittaessa suureksi kassiksi.

6. Pue päällesi raskaimmat kengät

Älä tunge painavimpia ja isoimpia kenkiä matkalaukkuun vaan pue ne päällesi matkustamisen ajaksi. Harkitse myös tarkkaan, monetko kengät oikeasti tarvitset mukaasi.

7. Pakkaa monikäyttöisiä tavaroita

Monikäyttöiset tavarat ja vaatteet ovat hyvä vaihtoehto matkalle. Esimerkiksi saronki taipuu moneen tarpeeseen.

0:42

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.