MasterChef-kisaaja saa tylyn tuomion: "Päin persettä"

1:48
Katso videolta tuomareiden reaktiot kisaajien taktiikoihin!

MasterChef-jaksossa selvitetään, kumpi kahdesta kilpailijasta pääsee havittelemaan kauden viimeistä immuniteettipinssiä vaikeassa kaksintaistelussa ammattilaista vastaan.

MasterChef Suomen uusi kausi on edennyt jo 13. jaksoon. Jaksossa tekniikkaradalla selvitetään, kumpi kahdesta kilpailijasta pääsee havittelemaan kauden viimeistä immuniteettipinssiä vaikeassa kaksintaistelussa ammattilaista vastaan.

Molempien, Ollin ja Petran, on selviydyttävä nopeammin kolmen pisteen taito- ja tekniikkaradasta päästäkseen pinssikisaan. Radalla avataan kolme osteria, tehdään majoneesi käsin ja taituroidaan viisi tynnyriperunaa.

Kisa ei suju täysin ongelmitta. Ollin majoneesi saa tuomareilta tylyn tuomion. 

– Mun mielestä tämä on liian löysä. Sun pitää aloittaa se kokonaan uudestaan, annan sellaisen vinkin. Se perusbase on päin persettä siellä, Kari Aihinen neuvoo. 

Miten Petralla sujuu haaste? Katso ylhäällä olevalta videolta!

Immuniteettipinssistä kilpaillaan ammattilaiskokkia vastaan. Tehtävänä on luoda pääruoka-annos, jonka tuomarit arvioivat sokkona. Jos amatöörin annos voittaa, hän saa pinssin. Jos ammattilaisen annos saa paremmat pisteet, pinssi jää saamatta.

Kauden starttijaksossa tuomarit hämmestyivät erään kisaajan valinnasta, katso miten:


1:12

MasterChef Suomi tiistaina klo 20 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. Jaksot julkaistaan mtv-palvelussa viikon ennakolla kilpailun jännittävää finaalia lukuun ottamatta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja