Mary-Kate Olsen rakastaa muotia

Näyttelijä Mary-Kate Olsen, 22, on ollut kaksoissiskonsa Ashleyn kanssa julkisuudessa lapsuudesta lähtien. Rikkaan sisarusparin elokuvat eivät ole viime vuosina kuitenkaan olleet kassamagneetteja. Nykyisin persoonallisesti pukeutuva Mary-Kate saattaakin olla tunnetumpi muodin parista kuin elokuvistaan.

Helmikuussa 2009 Mary-Kate saapui juhliin valkoisessa pitkässä bleiserissä ja mustissa pillifarkuissa. Kaulassaan hänellä oli suuri huivi. Erikoiset kengät paljastivat varpaat. Sormet ja ranteet olivat täynnä koruja.

Rikkaiden ja kauniiden suosimassa lomakohteessa Dubaissa Mary-Kate edusti valkoisessa vintage-tyylisessä pitkässä mekossa. Pitkät mekot kuuluvat Mary-Katen tyyliin, mutta alle 160 senttimetriä pitkä näyttelijätär tahtoo hukkua näin massiivisiin vaatteisiin.

Benjamin Buttonin uskomaton elämä -elokuvan ensi-iltaan Mary-Kate saapui kokomustissa. Vain pantterikuvioinen puna-musta-turkoosi huivi toi asuun eloa. Jalassa Mary-Katella oli korkeakorkoiset kengät, jotka ovat olennainen osa tähden lookkia.

Syksyllä 2008 Mary-Kate oli katsomassa muotinäytöstä Nicole Richien kanssa. Mary-Katella oli yllään musta, löysä tunika, jonka alta kurkki valkoinen pitkähihainen paita. Gladiaattorihenkisten sandaalien seurana oli tummanpunaisiksi lakatut varpaankynnet.

Vuonna 2007 Mary-Kate kokeili myös täysin blondattua hiuslookkia. Mustat pillifarkut on revitty lahkeista leveämmiksi 90-luvun tyyliin. Musta lyhyt nahkatakki on edelleen pinnalla.

Keväällä 2009 Mary-Kate edusti jälleen täysmustassa. Mustassa pikkumekossa on mielenkiintoiset kaulukset ja somat olkapäät. Valkoinen laukku, beiget narukengät ja vaaleat korut tuovat asuun hippusen keväisyyttä mukaan.


AVA

Koonnut: Emmi Maaranen

Kuvat: Wireimage/AOP

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja