Marko Björsin ohjelmassa ihastunut miespari paljastaa suhteensa tilan – näin kävi kuvausten jälkeen

Marko ja Juho-Jari ihastuivat toisiinsa tv-realityssä. Orastava romanssi ei kuitenkaan lähtenyt liitoon.

Marko Björs - Rakkauden seikkailu -ohjelman kuudennessa jaksossa nähdään yllättävä käänne, kun Marko Björsin sydämestä kisaavat Marko ja Juho-Jari  kertovat ihastuneensa toisiinsa. 

Kaksikko ehti viettää villalla useamman viikon ennen kui he ilmoittivat poistuvansa villalta yhdessä.

– Kun menee sellaiseen kuplaan, silloin unohtaa ulkomaailman kokonaan ja kiintyy ihmisiin eri tavalla. Lyhyessä ajassa voi jakaa elämästään kaiken, Juho-Jari kertoo MTV Uutisille

– Totta kai oli nopeasti selvää, että meillä oli kemiaa. Kielsimme toisiltamme kuitenkin tunteet, sillä olimme tulleet sinne Björsin vuoksi. Emme halunneet edes istua lähekkäin tai olla lähellä toisiamme, koska kielsimme asiaa. Emme halunneet loukata ketään, Marko komppaa.

Kaksikko kertoo vaihtaneensa keskenään muun muassa katseita, mutta lopulta päivien kuluessa kaksikko ajautui fyysisempäänkin kontaktiin toistensa kanssa.

– Kyllähän me pussailimme keittiössä, Manu yllätti meidät. Muutkin epäilivät, että meillä oli jotain meneillään, Marko myötää.

– Olihan meillä enemmän aikaa tutustua toisiimme kuin Björsiin. En kiellä sitä, etteikö kemiaa olisi ollut myös Björsin kanssa. Markolta alkoi tulla kuitenkin signaaleja, että hän olisi ollut minusta kiinnostunut. Björs oli enemmän mysteeri kuin Marko, Juho-Jari kertoo.

Keittiön tapahtumien jälkeen molemmille selkeni ajatus siitä, että villalta tuli poistua reilun pelin hengessä.

– Eihän siinä ollut kauheasti muita vaihtoehtoja, Juho-Jari toteaa.

Kaksikko jatkoi toisiinsa tutustumista myös siviilielämässä kuvausten jälkeen. Lupaava romanssi ei kuitenkaan kehittynyt suhteeksi asti.

– Olin hyvin ihastunut Juho-Jariin, mutta koimme myös painetta siitä että meidän pitäisi olla yhdessä. Päätimme jonkun aikaa tapailtuamme, että jatkamme ystävinä. Mikä parempaa, sain tuollaisen ihmisen elämääni. Tämä on ollut huikeaa, Marko kertoo.

Kaksikolla on edelleen hyvät välit eikä eripuraa ole syntynyt, vaikka Juho-Jari on siirtynyt suhde-elämässään eteenpäin tapailemaan toista henkilöä.

– Se ei aiheuttanut meidän välillä mitään pahaa, vaan olemme edelleen toistemme kanssa tekemisissä, vaikka sen syvempää suhdetta ei syntynyt. Voimme nähdä toisiamme edelleen ilman, että siihen liittyy mitään romantiikkaa, Marko toteaa.

Paineet suhteen salailusta ja onnistumisesta olivat miesten mukaan omiaan vaikuttamaan siihen, ettei romanttista suhdetta kehkeytynyt. 

– Kaiken piti olla salaista, eikä mistään asioista voinut puhua ääneen. Se oli minulle ristiriitainen tilanne. Syntyi paineita ja ajatuksia, että mitä jos suhde ei kestäisikään. En osannut suhtautua siihen kevyin mieli, Juho-Jari myöntää.

– Pystyimme onneksi siihen, että olemme hyviä ystäviä ja voimme jatkaa näin eteenpäin, Marko päättää.

Lue myös:

    Uusimmat