Kuhisiko kulisseissa? Manu vihjaa muistakin ihastumisista Marko Björsin uutuusohjelmassa: "Kun 10 homomiestä laitetaan samaan tilaan"

Manu osallistuu toistamiseen tv-realityyn.

First Dates Suomi -ohjelmastakin tuttu Manu, 36, myöntää ensitapaamisensa Marko Björsin kanssa ajautuneen ylisuorittamisen puolelle discovery+ ja TV5 -kanavalla nähtävässä Marko Björs - Rakkauden seikkailu -ohjelmassa.

– Kun näimme ensimmäisen kerran mietin, että tässä täytyy nopeasti kertoa jotain itsestä ja tehdä ensivaikutelma. Siinä oli ehkä vähän ylisuorittamista mukana. Tiedän, että molempia osapuolia jännitti todella paljon. Se oli jännittävä ja nopea hetki, kun tapasimme, Manu muistelee MTV Uutisille.

Manu lähti ohjelmaan mukaan nopealla aikataululla. Päätös osallistumisesta ei kuitenkaan tullut silmänräpäyksessä.

– Tuntui epätodelliselta lähteä Tampereelta yhtäkkiä Etelä-Afrikkaan. Totta kai se jännitti ja minun piti käydä tietynlaisia ajatuksia läpi. En halunnut lähteä huijaamaan itseäni tai ketään toista. Mietittyäni asiaa hetken totesin, että olen valmis tähän.

Manulla on takanaan kaksi vakavampaa parisuhdetta, jotka eivät ole kuitenkaan olleet vuosien pituisia.

– Olen tullut aika myöhäisellä iällä kaapista ulos. Minulla on ollut paljon prosessoitavaa ja työtä tehtävänä itseni kanssa asian suhteen. Olen ollut todella epävarma itsestäni ja sen vuoksi miellyttänyt toista ja sitä kautta unohtanut itseni, hän selventää.

Näyttävä mies myöntää, että myös muiden sinkkumiesten välillä saattoi kehittyä tunteita ohjelman kuvauksien aikana. 

– Sanotaan näin, kun 10 homomiestä laitetaan samaan, niin pientä ihastumista saattaa olla mukana. Olemme kaikki viehättäviä ihmisiä joten on normaalia, että pieniä ihastumisentunteita saattaa ilmetä.

Lue myös:

    Uusimmat