Markku Kanervalta paljonpuhuva toive Palloliitolle – "Ei ole liikaa resursseja"

5:09
Markku Kanerva summasi yhteen ajatuksiaan Huuhkajien EM-kisaurakasta.

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen EM-kisaurakka tuli päätökseen alkulohkovaiheessa. Huuhkajat nettosi kuitenkin suomalaiselle jalkapalloilulle sievoisen summan. Päävalmentaja Markku Kanerva kertoi toiveitaan kisapotin jaon suhteen.

Euroopan jalkapalloliitto jakaa EM-kisoissa hurjan 371 miljoonan euron kisapotin osanottajien kesken. Maksimissaan joukkue voi saada 34 miljoonan euron summan. Huuhkajat sai kisapaikastaan 9,25 miljoonaa euroa sekä Tanska-voitosta miljoonan. Kanerva sanoo, että kunnia kuuluu pelaajille ja tulevat saamaan osansa potista. Muita panostuskohteita on Kanervan mukaan paljon.

– Suomalaisen jalkapallon ympärillä ei ole liikaa resursseja. Kohteita on paljon, mutta ennen kaikkea pelaajakehitystyö, valmentajat, saadaan seuroille resursseja palkata täyspäiväisiä ja ammattitaitoisia valmentajia. Sieltä se pelaajakehitystyö lähtee, Kanerva summaa.

– Iso kunnia vapaaehtoistyötä tekeville isille ja äideille, jotka mahdollistaa lapsensa harrastamisen, Kanerva jatkaa.

Huuhkajien EM-turnaus päättyi alkulohkoon. Joukkue keräsi kolmesta ottelusta kolme pistettä. Seuraava urakka on syksyllä, kun MM-karsinnat jatkuvat. Huuhkajat kohtaa 4. syyskuuta Kazakstanin.

Katso pääkuvan videolta päävalmentaja Markku Kanervan summausta Huuhkajien EM-turnauksesta.


Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja