Joel Pohjanpalo esitti toiveen suomalaiselle jalkapalloväelle – "Siitä se lähtee"

2:09
Joel Pohjanpalo kertoi ajatuksiaan EM-kisoista kotiinpaluun jälkeen.

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen EM-kisataival päättyi alkulohkovaiheeseen ja joukkue teki torstaina paluun Suomeen. Huuhkajien voittomaalin Tanskaa vastaan viimeistelly Joel Pohjanpalo esitti toiveen suomalaiselle jalkapalloväelle.

Huuhkajat nappasi turnauksessa kolme pistettä Tanska-voiton turvin. EM-kisat olivat miesten jalkapallomaajoukkueen historian ensimmäiset ja kysymys kuuluukin, että miten Suomi pysyy jatkossa arvokisakartalla. Pohjanpalo esitti toiveen suomalaiselle jalkapalloväelle.

– Kaikki me tiedämme, että meillä on vielä pitkä matka maailman huippumaihin. Se lähtee meidän junioripohjasta ja siitä, miten valmennamme sekä kehitämme nuoria pelaajiamme. Toivottavasti tämä innostaa heitä harjoittelemaan ja tekemään paljon asioita omalla ajalla ja sitä kautta nostamaan Suomifutista korkeammalle, Pohjanpalo summaa.

Pohjanpalo pelasi viime kaudella lainasopimuksella Leverkusenista Union Berlinin paidassa ja iski kuusi Bundesliigaosumaa. Suomalaishyökkääjä uskoo, että EM-turnauksella on positiivinen vaikutus nyky-Huuhkajiin.

– Tämä on iso kokemus ja se kasvattaa kaikkia pelaajia paljon. Se auttaa varmasti meitä myös MM-karsinnoissa, Pohjanpalo toteaa.

Huuhkajien MM-karsinnat jatkuvat 4. syyskuuta, kun vastaan kotikentällä asettuu Kazakstan. Suomella on kasassa kahdesta enimmäisestä ottelusta kaksi pistettä.

Katso pääkuvan sekä alla olevalta videolta lisää Joel Pohjanpalon mietteitä EM-turnauksesta.

5:39

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja