Mainos

Gigantti ahmaisi loputkin Markantalosta

Aiemmin samalle omistajalle kuuluneet Markantalo ja Gigantti ovat nykyään yhtä ja samaa laitosta. Markantalo-ketjun viimeiset myymälät suljettiin vuonna 2009, minkä jälkeen nimi jäi elämään verkkokauppana. Nyt Gigantin verkkosivuilla tiedotetaan, että Markantalon liiketoiminnot on yhdistetty osaksi Giganttia. Verkko-ostoksia voi jatkossa hoitaa Gigantin verkkosivuilla osoitteessa Gigantti.fi.

– Gigantilla on markkinajohtajana vahva ja arvostettu brändi, ja haluamme keskittyä sen kehittämiseen kahden brändin sijaan, Gigantin ja Markantalon toimitusjohtajaIrmeli Rytkönen sanoo.

Markantalo Oy perustettiin vuonna 1978. Kodinkoneita ja kodinelektroniikkaa myynyt yritys on toiminut vuodesta 2009 verkkokauppana ilman kivijalkamyymälöitä. Gigantin omistava Dixons Carphone plc (aiemmin DSG International) osti Markantalon osaksi Elkjøp-konsernia vuonna 2006. Markantalo.fi-verkkokaupan sulkemisella ei ole henkilöstövaikutuksia.

Gigantti on sivuillaan listannut vastauksia muutamiin yleisimpiin kysymyksiin yhdistymiseen liittyen. Kaikki Markantaloon tehdyt, vielä toimittamattomat tilaukset toimitetaan normaalisti, kaupantekohetkellä voimassa olleilla ehdoilla. Myös takuu säilyy normaalisti, ja takuuasioissa voi ottaa yhteyttä Markantalon asiakaspalvelun puhelinnumeroon tai sähköpostiin tai suunnata lähimpään Gigantin myymälään.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.