Mark ”palasi menneisyyteen” käytettyään leijulautaa: Luuli elävänsä vuotta 2010

Paluu tulevaisuuteen on lähes kaikille tuttu elokuva. Kyseessähän on 1980-luvun kivenkova scifi-klassikko, jossa matkataan tulevaisuuteen ja seikkaillaan mm. ilmassa leijuvalla skeittilaudalla, eli leijulaudalla.

39-vuotias brittimies on nyt tehnyt eräänlaisen ”paluun menneisyteen” käytettyään tasapainoskootteria, jota kutsutaan niinikään nykyään leijulaudaksi. Tasapainoskootteri ei kuitenkaan leiju ilmassa, vaan liikkuu kahdella pyörällä.

Mark Tamlin oli kokeillut poikansa leijulaudan toimintaa. Hän kaatui ja löi päänsä. Iskun seurauksena hän sai muistinmenetyksen. 

-En tiedä, mitä tapahtui, mutta poikani kertoi, että leijulauta alkoi täristä nopeasti ja heitti minut ilmaan ja minä löin pääni maahan, kertoo Tamlin The Sun -lehdelle. 

Herätessään sairaalassa Tamlin kertoi luulleensa, että on vuosi 2010. Miehen muisti palasi muutaman päivän päästä, mutta hän ei edelleenkään muista itse kaatumista. Hän kertoo saavansa edelleen päänsärkyjä onnettomuuden takia.

Teknologiasivusto Gizmodo pohtii, että Tamlinin hämmästys on varmasti ollut suuri, kun hän on saanut kuulla lääkäreiltä, että nyt ei olekaan vuosi 2010, vaan vuosi 2016 ja että hän on juuri kaatunut leijulaudalla.

Vaarallisia leluja

Nykyiset leijulaudat ovat osoittautumassa melko vaarallisiksi härveleiksi. Tamlinin tapaus osoittaa, että kypärä on leijulautaa käytettäessä tarpeellinen varuste.


Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja