Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Marjamuffinssit

Julkaistu 22.08.2013 09:19

Herkuttele kaurahiutaleista valmistetuilla muffinseilla!

Muffinien ei tarvitse olla kokonaan valkoisista jauhoista leivottuja. Tässä reseptissä mukana on niin taikinassa kuin muruseoksessakin kaurahiutaleita.

20–25 kpl

2 dl Myllyn Paras Kaurahiutaleita
3 dl Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
1 dl (tummaa) sokeria
1 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
2 munaa
100 g voi- tai margariinisulaa
3 dl marjoja

Muruseos päälle:
2 dl Myllyn Paras Kaurahiutaleita
¾ dl sokeria
50 g voi- tai margariinisulaa

Koristeeksi:
1 tlk vadelmia tai muita marjoja

Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää muut taikina-aineet ja sekoita tasaiseksi. Jaa taikina muffinssivuokiin. Valmista muruseos sekoittamalla ainekset ja ripottele sitä muffinssien pinnalle. Laita vielä lopuksi jokaisen muffinssin keskelle marjoja. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla n. 20 min kauniin ruskeiksi.

VINKKI: Saat muffinsseista aikuiseen makuun juhlavampia, jos kostutat niitä liköörillä ja koristelet ne kermavaahdolla ja marjoin. Tällöin voit halutessasi jättää pois muruseoksen.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Lisää aiheesta:

Vadelma-valkosuklaamuffinssitArjan TaatelikakkuPääsiäisen pirteät kuppikakutMustikka cupcakesKuppikakut banaanisella taikinalla Viivi Pumpasen kanssaKauraisat ananasmuffinit
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • Eilen19:08
    Silmäsairaudet

    Inhottavasta silmäongelmasta ei kostutustipoilla pääse eroon

  • Eilen18:15
    Kuohuviini

    Yleellisen samppanjapullon historia yllättää: "Ei voi kätkeä pommia"

  • Eilen17:15
    Juomat

    Kuinka kauan avattu glögi säilyy? Vastaus saattaa yllättää

  • Eilen14:32
    Joulu

    Tekokuusi vai aito kuusi? "Aidon kuusen kritiikki kohdistuu siihen, että se palvelee vain lyhyen aikaa"

  • Eilen11:59
    Liikenneturvallisuus

    Näin sumuvaloja pitää oikeasti käyttää – "Valitettavan usein näkee..."