Mainos

Marinoitua paprikaa

  • 8-10 eriväristä paprikaa
  • 2 keltasipulia
  • 4 valkosipulinkynttä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 3 tuoretta timjaminoksaa
  • 2 laakerinlehteä
  • 5 dl oliiviöljyä
  • 1 dl vettä

Laita paprikalohkot ja sipulilohkot uunipellille leivinpaperin päälle ja paahda 180 asteessa 10-15 min. Laita vihannekset puhtaaseen purkkiin. Sekoita oliiviöljyyn vesi, hienonnettu valkosipuli, suolaa, pippuria ja muut mausteet. Kuumenna leimi kattilassa ja kaada se kavisten päälle. Sulje purkki tiiviisti. Anna marinoitua vähintään muutama päivä ennen maistelua.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.