Mariah Carey paljasti vauvojensa nimet

Mariah Carey paljasti vihdoin vauvojensa nimet. Aiemmin tällä viikolla tähti vihjaisi Twitterissä nimien alkavan M-kirjaimella.

Laulaja Mariah Carey ja hänen miehensä, näyttelijä ja rap-artisti Nick Cannon saivat perheenlisäystä lauantaina 30.4.2011, kun Carey synnytti kaksoset, tytön ja pojan. Pariskunnalta on yritetty udella vauvojen nimiä jo useiden päivien ajan. Careyn edustaja vahvistaa, että pariskunta on antanut kaksosilleen nimet Monroe ja Moroccan Scott.

Careyn edustaja kertoo, että nimi Monroe on annettu näyttelijä Marilyn Monroen mukaan, joka on ollut Careyn suurin innoituksen lähde. Tyttärellä ei ole toista nimeä, sillä äidillänsäkään ei ole.

Monroen veli, Moroccan Scott, omaa saman toisen nimen kuin isänsä. Se on samalla Cannonin isoäidin tyttönimi. Careyn New Yorkin asunnon ylintä kerrosta kutsutaan nimellä Moroccan Room sen afrikkalaishenkisen sisustustyylin tähden – siellä Cannon myös kosi Careyta.

– Tällä perheellä on takanaan pitkä ja tunteellinen matka, enkä voisi olla onnellisempi heidän puolestaan, Careyn edustaja Cindi Berger kertoo.

MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja