Maria Veitola vieraili Sanna Marinin luona Kesärannassa – kaksikko poseeraa hymyillen: "Meil on ollu superihanaa!"

Katsojien rakastama ja viidesti Kultaisella Venlalla palkittu Yökylässä Maria Veitola alkaa MTV3-kanavalla torstaina 2.9. klo 21.

Yökylässä Maria Veitola -suosikkisarjan seitsemännellä tuotantokaudella Maria Veitola vierailee taas uusien, julkisuudesta tunnettujen suomalaisten luona, joiden koteihin ja elämään Maria pääsee tutustumaan.

Veitola on mitä ilmeisemmin ollut yökylässä pääministeri Sanna Marinin luona Kesärannassa tällä viikolla. Veitola julkaisi yhteiskuvan Marinin kanssa, jonka pääministeri jakoi omalla Instagram-tilillään yli 473 000 seuraajalleen.

– Jee! Terkut Kesärannasta. Meil on ollu superihanaa!, Veitola kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä.

Veitola vierailee seitsemännellä tuotantokaudella muun muassa Emma-palkitun räppärin Gettomasan eli Aleksi Lehikoisen luona. Veitola kertoo MTV Uutisille ohjelman pressitilaisuudessa, että Gettomasan koti oli jotain sellaista, mihin hän ei ole itse törmännyt aiemmin ohjelmaa tehdessään. 

Räppärillä on oma asunto Helsingissä, mutta se ei Veitolan mukaan todellakaan ole Gettomasan koti. Sen sijaan artistin henkinen koti on vahvasti Jyväskylän Kortepohjassa, josta hän on kotoisin. 

Erikoista asumiskuviossa on se, ettei Gettomasalla ole omaa asuntoa Jyväskylässä, vaan hän asuu siellä milloin missäkin. 

– Hänellä ei ole siellä omaa kotia vaan asuu vähän siellä sun täällä. Kavereiden ja sukulaisten nurkissa esimerkiksi, Veitola kertoo. 

Tällä kaudella ovensa ja mielenmaisemansa Marialle avaavat Paula Vesala, Sampo ja Minttu Kaulanen, Satu SilvojaReidar PalmgrenGettomasa (oik. Aleksi Lehikoinen), Janne Kataja, Tunna ja Jenni Milonoff, Kaisa MäkäräinenMikko Kuustonen ja Hanna Brotherus, Pekka Haavisto ja Sanna Marin

Yökylässä Maria Veitola alkaa to 2.9. klo 21 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa 15 huippuohjelmaa! Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat