Maria Veitola koki asumisjärjestelyn, jollaista ei ollut kohdannut aiemmin – hämmästyi erityisesti yhdestä kodista: "Asunto ei ole kaikille se koti"

Maria Veitola pääsi tutustumaan Yökylässä Maria Veitola -ohjelmansa puitteissa siihen, minkä räppäri Gettomasa oikeasti mieltää kodikseen. 

Juontaja-toimittaja Maria Veitola vierailee Yökylässä Maria Veitola -ohjelmansa puitteissa jälleen tunnettujen suomalaisten kodeissa, ja yksi heistä on seitsemännellä tuotantokaudella Emma-palkittu räppäri Gettomasa eli Aleksi Lehikoinen. Veitola kertoo MTV Uutisille ohjelman pressitilaisuudessa, että Gettomasan koti oli jotain sellaista, mihin hän ei ole itse törmännyt aiemmin ohjelmaa tehdessään. 

Räppärillä on oma asunto Helsingissä, mutta se ei Veitolan mukaan todellakaan ole Gettomasan koti. Sen sijaan artistin henkinen koti on vahvasti Jyväskylän Kortepohjassa, josta hän on kotoisin. 

Erikoista asumiskuviossa on se, ettei Gettomasalla ole omaa asuntoa Jyväskylässä, vaan hän asuu siellä milloin missäkin. 

– Hänellä ei ole siellä omaa kotia vaan asuu vähän siellä sun täällä. Kavereiden ja sukulaisten nurkissa esimerkiksi, Veitola kertoo. 

Jyväskylässä Gettomasa on asunnoton, mutta silti hänen henkinen kotinsa on ja pysyy siellä erittäin vahvasti. Artisti käy Helsingissä suorittamassa työvelvollisuutensa ja kun mahdollista, hän suuntaa takaisin oikeaan kotiinsa Jyväskylään. 

– Asunto ei ole kaikille se koti. Se hänen oma asuntonsa on Helsingin Kalliossa, mutta ei hän koe siellä olevansa kotona. Vaan hän on kotona Jyväskylän Kortepohjassa, missä hänellä ei ole omaa kotia, Veitola täsmentää. 

Gettomasan lisäksi tulevalla tuotantokaudella Veitolan nähdään vierailevan muun muassa Paula VesalanSampoja Minttu Kaulasen sekä Sanna Marinin kodeissa. Pääministerin luokse Kesärantaan Veitola on menossa toistamiseen ja vierailu Marinin perheen kotona on vielä edessä. Ensimmäistä kertaa Veitola vieraili Kesärannassa vuonna 2018 silloisen pääministeri Juha Sipilän vieraana.

– On tosi hauskaa mennä sinne uudestaan ja nähdä, mikä on Kesärannan henki nyt. Pääministeri on aivan eri tyyppi, että millaiset fengshuit siellä on ja miten hän on tehnyt sen näköisekseen. 

– Sanna Marinia en ole koskaan tavannut. Tämä on tosi mielenkiintoista, sillä me kaikki ollaan tänä korona-aikana katsottu niin paljon hänen puhuvaa päätä kaikissa ajankohtaisohjelmissa ja tiedotustilaisuuksissa. Niin onhan se tosi mielenkiintoista nähdä, onko siinä muitakin sävyjä kuin se. Eniten jännittää ehkä kaikki hänen statukseensa liittyvät järjestelyt. Se on hyvin kurinalaista tekemistä varmaan. 

Yökylässä Maria Veitola alkaa to 2.9. klo 21 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa 15 huippuohjelmaa! Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.


Lue myös:

    Uusimmat