Maria Veitola luotsaa AVAn Muotitietoinen-uutuusohjelmaa 12.11. alkaen

Muotitietoinen on ohjelma tyylinsä löytäneille ja sitä hakeville, muodin orjille ja pukeutumisen noviiseille. Ohjelman juontaa tauon jälkeen ruutuun palaava, tyylille omistautunut muodin edelläkävijä Maria Veitola. Muotitietoinen nähdään AVAlla maanantai-illoissa 12. marraskuuta alkaen.

Kymmenenosaisessa ohjelmasarjassa paneudutaan muodin uusimpiin suuntauksiin, etsitään tyyli-inspiraatioita ja kyläillään suomalaisten, uuden sukupolven muodinluojien luona selvittämässä heidän luovuutensa lähteitä. Suunnittelijavieraita ovat mm. Sasu Kauppi, Hanna Sarén ja R/H-suunnittelijakaksikko.

Bloggaajat pääosassa!

Lisäksi suositut muotibloggaajat toteuttavat ohjelmassa katsojien tyylien päivityksiä ja antavat vinkkejä pukeutumiseen, säväyttävästä asustamisesta vaatekaapin klassikoihin. Tyylipäivityksiä toteuttavat muotiblogeistaan tunnetut Thing For The Bling -blogin Teemu Bling, Auroran henkarit -blogin Aurora Pöntinen, Strictly Style -blogistaan tunnettu Hanna Väyrynen, Muoti Mielessä –blogia pitävä Anne Melender sekä vintagetyyliä arvostava Nelliinan vaatehuone -blogin Niina Tapojärvi.

Maria Veitolalle muoti on rakas harrastus

Maria Veitola, 39, on toimittaja, talk show -juontaja ja tyyli-ikoni, jolle muoti on rakas harrastus. Maria on vaikuttunut suomalaisesta muotimaailmasta, persoonallisista katutyyleistä ja innovatiivisista suunnittelijoista.

– Olin tosi ilahtunut, kun minua pyydettiin ohjelmaan mukaan, juurikin siksi, että muoti todellakin on rakas harrastus. Odotan innolla suunnittelijoiden työhuoneilla tapahtuvia haastatteluja. Olen aina halunnut tukea kotimaisia suunnittelijoita ostamalla vaatteita ja käyttämällä niitä mahdollisimman paljon. On mielenkiintoista nähdä missä luova työ tapahtuu ja yrittää päästä suunnittelijoiden pään sisään, kertoo Maria Veitola uudesta pestistään.

– Pukeutuminen on tapa ilmaista itseä ja pitää hauskaa. Minusta on hauskaa leikkiä tyyleillä. Ja ajattelen yleensä, että mieluummin överit kun vajarit, lisää Veitola.

MUOTITIETOINEN AVAlla 12.11. klo 21 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat