Maria Veitola ei päässyt suositun tv-ohjelman juontajaksi – paljastaa kirjassaan saaneensa sen sijaan yllättävän tarjouksen

Juontaja ja toimittaja Maria Veitola paljastaa hakeneensa Idolsin juontajaksi.

Maria Veitola kertoo kirjassaan Toisinpäin (Johnny Kniga 2019) pyrkineensä Idolsin ensimmäisen kauden juontajaksi. Veitola oli innoissaan paikasta, sillä hän oli erikoistunut toimittajana musiikkiin ja populaarikuttuuriin. Tehtävää hän ei kuitenkaan saanut.

– Tuottaja soitti perään ja sanoi, että koekuvaukset menivät osaltani todella hyvin, mutta en ollut kanavan mielestä tarpeeksi kaupallinen, Veitola muistelee kirjassa.

Juontajina nähtiin Veitolan sijaan Ellen Jokikunnas ja Heikki Paasonen. Kaikesta huolimatta Veitola pääsi mukaan tekemään ohjelmaa, sillä tuotantoyhtiön mielestä hänen sisältönsä oli ollut erittäin lahjakasta ja oivaltavaa. Veitolalle tarjottiin roolia käsikirjoittajana.

 – Sisältöni kelpasi, mutta ulkomuotoni ei. Lupasin miettiä asiaa. Onneksi nielin ylpeyteni ja otin työn vastaan, Veitola kirjoittaa silloisista ajatuksistaan.

Oma ohjelma loppui tylysti

Vaikea hetki toimittajan uralla oli myös oman ohjelman, Maria! -talk show’n, lopettaminen vuonna 2011. Veitola oli pettynyt työnantajan päätökseen lopettaa keskusteluohjelma. Hän ei usko syyn olleen raskaus, sillä hän teki töitä yrittäjänä.

Hän kertoo osanneensa aavistaa kohtalonsa, kun kanavan silloinen uusi kotimaisista ohjelmista vastannut henkilö oli sanonut ensimmäisessä palaverissa, ettei ymmärtänyt ohjelman ideaa. Ohjelma sai jatkua hyvien katsojalukujen ansiosta.

Lähde: Toisinpäin (Johnny Kniga 2019)

Yökylässä Maria Veitola MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa torstaisin klo 21.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja