Mari Perankoski neuvoo naisia: Naurakaa ja juhlikaa!

Roba-sarjassa näyttelevä Mari Perankoski tietää niksit hyvään oloon ja kuinka olla sinut itsensä ja kroppansa kanssa.

MTV3:n Roba-sarjasta tuttu näyttelijä ja komedienne Mari Perankoski, 42, on saanut tuta aikamoisen kohun hänen poseerattuaan alastomana Helsingin Sanomien Kuukausiliitteen Sielu ja ruumis -juttusarjassa elokuussa 2012. Näyttelijä itse on suorastaan kyllästynyt, turhautunut ja selvästi tympääntynyt alastonkuvakohuun. Oletko näyttelijä kuitenkin sinut oman kroppansa kanssa?

– Kyllä. Ainahan sitä korjattavaa löytyy, mutta mikäs siinä. En jaksa sellaisia miettiä, Perankoskin pohtii.

Perankoski neuvookin suomalaisnaisia olemaan rohkeita ja avoimia sekä pitämään itsestään hyvää huolta.

– Kannattaa nauraa paljon, juhlia paljon, urheilla paljon. Ja syödä hyvin. Teen itse niin. Itse tykkään nauraa, kyllä se varmaan jotain hyvänolonhormonia tuottaa.

Peilissä Pelle Hermanni

Televisiokonkari ja hurtin huumorin ystävä Mari Perankoski kertoo, että maskeerattavana istuminen on hänelle jo tuttua puuhaa, mutta samalla myös oiva tilaisuus valmistautua tulevaan koitokseen.

– Maskeeraus mukavaa, siinä voi keskittyä työhön. Nimittäin maskeerattavana et voi ravata ees taas, etkä voi lukea, vaan voit vain valmistautua, Perankoski kuvailee.

Komedienne kertookin ammattilaisen tekemän maskeerauksen poikkeavan paljon hänen omasta meikkirutiinistaan.

– Olen todella huono meikkaamaan. Joskus saattaa onnistua tosi hyvin ja joskus taas näytän aivan Pelle Hermannilta. Perustelen sen sillä, että minulla on vessassa todella huonot valot, ja kun astun ulos, aivan kauhistun.

ROBAmaanantaisin klo 21.00 MTV3-kanavalla.

uusinnat AVAlla keskiviikkoisin klo 22.00!

Lue myös:

AVAn muita rikossarjoja:


AVA

Kuvat: MTV3

Lue myös:

    Uusimmat